Ο σεφ Κυριάκος Μελάς ετοιμάζει στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βελουτέ σούπα γλυκοπατάτας με ψιλοκομμένα λαχανικά.

Υλικά: 2 γλυκοπατάτες (500 γρ.), 1 πράσο, 1,5 L ζωμό κοτόπουλου, 1 πατάτα, 1 καρότο, 1/2 κ.γ. κόλιανδρο, 1/2 κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη, φρέσκο θυμάρι και χυμό λεμονιού. Υλικά για το αρωματικό λάδι: 70 ml ελαιόλαδο, 70 ml νερό, 1 φλούδα από λεμόνι και λίγα φύλλα μαϊντανό. Για το σερβίρισμα: 200 γρ. γιαούρτι, 1 μεγάλο κολοκύθι, 30 γρ. τυρί, 1 κ.γ. πάπρικα και ασπράδι αυγού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις