«Θα δημοσιεύσω συνομιλίες»: Ο influencer που προωθούσε τον άνδρα που διέρευσε το βίvτεο της Χριστίνας του Big Brother

«Επιτέλους, άρχισα να νιώθω δικαιωμένη».
To αίμα της πίσω παίρνει τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Ορφανίδου, της οποίας η ζωή πήρε απροσδόκητη τροπή με τη διαρροή του πολυσυζητημένου revenge p0rn βίvτεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου όσο εκείνη βρισκόταν στο σπίτι του Big Brother.
Όπως είπε, το θέμα έχει πάρει τη δικαστική οδό, με την ίδια ωστόσο να «δίνει» λίγο καιρό πριν και έναν επιτυχημένο influencer ως άτομο που… προωοθούσε στα social media τον πρώην σύντροφό της ο οποίος ήταν εκείνος που κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο βίvτεο.
Η ίδια, τότε είχε επικοινωνήσει με τον συγκεκριμένο instagrammer λέγοντάς του πως ο άνδρας αυτός που προμοτάρει στους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους του, είναι εκείνος ο οποίος κατηγορείται για τη συγκεκριμένη πράξη.
Η απάντησή του; «Αυτά είναι προσωπικά σας θέματα».
Tότε η ίδια δεν έχει πει το όνομά του, κάτι που είναι πανέτοιμη να κάνει τώρα, καθώς ο ίδιος βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για τη στάση του κράτησε στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα. Όπως είπε, μάλιστα, θα δημοσιεύσει και τις συνομιλίες για να μην υπάρχει ίχνος αμφιβολίας πως λέει την αλήθεια.
Αν και δεν λέει (ακόμα) το όνομα, όλοι κατάλαβαν σε ποιον αναφέρεται…
Ολες οι Ειδήσεις
- Αντρέας Γεωργίου: Η Σιμώνη ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ήθελα να έχω για πάντα» (βίντεο)
- Ρέμος: Ζαλίζουν τα ποσά που πρέπει να πληρώσει κάποιος για τη συναυλία του στο Ντουμπάι
- Χαλκίδα: Βίντεο σοκ της δολοφονίας του ξυλουργού – Καρέ καρέ τα φονικά χτυπήματα από την 39χρονη
- Πάρος: Ποτάμια οι δρόμοι από τις ισχυρές καταιγίδες – Τα νερά παρέσυραν αυτοκίνητα – Ήχησε το 112 – Απαγόρευση κυκλοφορίας – Προβλήματα σε Σύρο και Μύκονο – Βίντεο
- Στα δικαστήρια Χρηστίδου – Μαραντίνης: Ο τραγουδιστής ζητά την επιμέλεια του μεγάλου του γιού (βίντεο)
- Απολαυστικοί Γιάννης Γκούμας και Σάκης Κατσούλης στο Πάμε Στοίχημα Football Party by Gazzetta – Ο Νικολαΐδης, η ΑΕΛ και το «Τζόνι αγόρι μου»
- Μαρί Λεπέν : Χάνει το δικαίωμα υποψηφιότητας για την προεδρία το 2027 μετά την καταδίκη σε 4 χρόνια φυλάκιση και 5 χρόνια στέρηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι
- Το Αρχείο της ΕΡΤ υποδέχεται τον Απρίλιο με πολλά και ξεχωριστά αφιερώματα – Από 31 Μαρτίου έως 6 Απριλίου 2025
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook