Ποιοι πρώην συμπαίκτες στο Survivor ήταν μαζί της - Η Σοφιάννα Αβραμάκη διασκέδασε με Νίκο Οικονομόπουλο και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Η Σοφιάννα Αβραμάκη συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του Survivor.

Η 26χρονη φυσικοθεραπεύτρια με καταγωγή από τις Σέρρες κατάφερε να παραμείνει στο reality επιβίωσης για περίπου πέντε μήνες, αποδεικνύοντας πως αποτελεί μία από τις πολύ δυνατές παίκτριες.

Μπορεί το Survivor να τέλειωσε, ωστόσο η Σοφιάννα Αβραμάκη εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Η ίδια έχει αποκτήσει χιλιάδες followers στο Instagram, με τους οποίους επικοινωνεί σε καθημερινή βάση. Η πρώην Survivor φαίνεται πως απολαμβάνει τα νέα δεδομένα που επικρατούν στη ζωή της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τη Σοφιάννα Αβραμάκη κατά τη διάρκεια της εξόδου της σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Με άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση, η ίδια μαγνήτισε τα βλέμματα των θαμώνων του μαγαζιού, κλέβοντας την παράσταση.

Όπως θα δείτε, η Σοφιάννα Αβραμάκη διασκέδασε με την ψυχή της, χορεύοντας και τραγουδώντας καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Στην ίδια παρέα βρέθηκε και η Μαίη Εμμανουηλίδου.


Η Σοφιάννα Αβραμίδου μαζί με τη Μαίη Εμμανουηλίδου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook