Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στην όμορφη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 30 Απριλίου στις 17:45 στο OPEN.
Απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην παραλία της Θεσσαλονίκης τη μαγική εκείνη ώρα που ο ήλιος «βουτάει» στη θάλασσα και ο ουρανός χρωματίζεται κίτρινος, πορτοκαλί και κόκκινος!
Εξερευνούν την «καρδιά» της πόλης περπατώντας από το βόρειο τμήμα της πλατείας Αριστοτέλους και φτάνοντας μέχρι το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης.
Επίσης, θαυμάζουν την Αψίδα του Γαλερίου, γνωστή ως Καμάρα, επισκέπτονται τη Ροτόντα, το εμβληματικό αυτό μνημείο της Θεσσαλονίκης και μας εξηγούν γιατί η Αγία Σοφία θεωρείται Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Λίγο αργότερα, ανακαλύπτουν το «κρυμμένο» μοναστήρι της Αγίας Θεοδώρας, όπου φυλάσσεται και το ιερό σκήνωμά της.
Τέλος, ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του συναντούν μικρούς και μεγάλους κάτοικους της Θεσσαλονίκης και συνεχίζουν το γαστρονομικό οδοιπορικό τους στην πανέμορφη πόλη της Μακεδονίας!
«ΕΙΚΟΝΕΣ»: ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:45 ΣΤΟ OPEN


Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννα Τούνη: «Θα μου λείψεις μωρό μου», ο αποχαιρετισμός στο γιό της
- Αμαλία Κωστοπούλου: Αποκαλύπτει τα σχέδια για τον γάμο με τον αγαπημένο της
- Γ. Αυτιάς: Ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την στήριξη των νησιών που επλήγησαν από τις καταστροφικές καταιγίδες
- Αθηνά Οικονομάκου: Έστειλε εξώδικο στην σύντροφο του Φίλιππου Μιχόπουλου, Κωνσταντίνα Ευρυπίδου
- STAR – Τροχός της Τύχης: Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Μάρτιο
- Τατιάνα Στεφανίδου – Nίκος Ευαγγελάτος: Ρομαντικό ταξίδι στην Αίγυπτο! Το βίντεο από τις διακοπές τους
- Αυτά είναι τα 12+1 ξένα πανεπιστήμια που κατέθεσαν αίτηση για ίδρυση παραρτημάτων στη χώρα μας
- Γ. Φλωρίδης: «Φρένο» στην παρένθετη μητρότητα για τα ομόφυλα ζευγάρια ανδρών ή για μοναχικούς άνδρες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook