Νέο χτύπημα από την ΕΛ.ΑΣ. στον παράνομο τζόγο – Οκτώ συλλήψεις και κατάσχεση 53 υπολογιστών σε κατάστημα με παράνομα τυχερά παίγνια στην Καλλιθέα (εικόνες&video)

Οι συλληφθέντες – τρεις υπάλληλοι και πέντε παίκτες – οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών,
Μια ακόμη επιτυχημένη επιχείρηση για την πάταξη του παράνομου τζόγου πραγματοποίησε, χθες βράδυ, η Ελληνική Αστυνομία στην Καλλιθέα. Ύστερα από έφοδο σε ακόμα ένα στέκι παράνομου τζόγου, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν οκτώ άτομα εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.
Οι συλληφθέντες – τρεις υπάλληλοι και πέντε παίκτες – οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων, περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Στο κατάστημα «φρούριο», στο οποίο εισέρχονταν μόνο όσοι ήξεραν τον ειδικό κωδικό για να ξεκλειδώσουν την βαρέως τύπου σιδερένια πόρτα εισόδου, λειτουργούσαν επίσης πέντε κάμερες χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή.
Κατά την έφοδο των αστυνομικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 53 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 2 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή “server”, 2 παιγνιομηχανήματα με δέκτες κερμάτων και χαρτονομισμάτων, 52- οθόνες, 2 ασύρματα τηλεχειριστήρια, 5 κάμερες και το χρηματικό ποσό των 202 ευρώ.
Στην ανακοίνωση της, η Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων δημοσιοποίησε και σχετικό βίντεο, από το παράνομο μίνι καζίνο:
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
Συνελήφθησαν οχτώ άτομα εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Καλλιθέα, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια
Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 11-7-2023 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, οχτώ άτομα (τρεις υπάλληλοι και πέντε θαμώνες) εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων, περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Κατά την διάρκεια του αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, η πρόσβαση στον οποίο πραγματοποιούνταν με χρήση κωδικού σε πληκτρολόγιο που υπήρχε δίπλα σε βαρέως τύπου σιδερένια πόρτα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- -53- ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
- -2- κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή “server”,
- -2- παιγνιομηχανήματα με δέκτες κερμάτων και χαρτονομισμάτων,
- -52- οθόνες,
- -2- ασύρματα τηλεχειριστήρια (μπουτόν)
- -5- κάμερες,
- πλήθος εγγράφων,
- Το χρηματικό ποσό των -202- ευρώ και
- μικροποσότητα κάνναβης
Επίσης, στο κατάστημα λειτουργούσαν πέντε κάμερες χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν προτίθεμαι σε καμία περίπτωση να την αποκλείσω από την ανατροφή και το μεγάλωμα των παιδιών μας» (βίντεο)
- Βρετανία: Υποχρεωτική από σήμερα η έκδοση ηλεκτρονικής ταξιδιωτικής άδειας για Ευρωπαίους – Τρόπος έκδοσης, ισχύς και κόστος
- Νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο απόψε στις 21:00 – Τρέϊλερ
- Πάρος: Κατασκευάζεται το πρώτο υπερπολυτελές υποθαλάσσιο ξενοδοχείο στο νησί
- Η πλημμυρισμένη Πάρος από το διάστημα – Μάχη με τον χρόνο για την αποκατάσταση των ζημιών ενόψει του Πάσχα
- Λασίθι: Νεκρός 19χρονος φοιτητής σε τροχαίο όταν το αυτοκίνητό του έπεσε από γέφυρα
- Πέθανε από πνευμονία ο 65χρονος ηθοποιός Βαλ Κίλμερ
- Ενημέρωση και τρόποι προστασίας για τηλεφωνικές απάτες με τη μέθοδο “Caller ID Spoofing”
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook