Ένα σχόλιο του Βασίλη Χιώτη προ ημερών για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη αναφορικά με την παρουσίαση του στο στρατόπεδο της Καλαμάτας για να υπηρετήσει την θητεία του, προκάλεσε πολύ έντονες αντιδράσεις.

Πληθαίνουν οι φήμες ότι ο Βασίλης Χιώτης δεν είναι πλέον διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ 100,3.

Υπενθυμίζεται, ότι ένα σχόλιο του Βασίλη Χιώτη προ ημερών για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη προκάλεσε πολύ έντονες αντιδράσεις , σχόλιο το οποίο ο δημοσιογράφος απέδωσε σε απερισκεψία χαρακτηρίζοντας το «φάουλ».

Κατά τη διάρκεια συζήτησης για το πού θα πάει στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης, ο δημοσιογράφος Νότης Παπαδόπουλος μοιράστηκε την πληροφορία πως ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιαστεί στην Καλαμάτα.

«Κάτσε αυτός ο φίλος σου πώς ξέρει πως θα είναι στην Καλαμάτα; Άρα τι σώμα θα είναι; Τεθωρακισμένα, μηχανικό; Δεν θυμάμαι τι είναι στην Καλαμάτα» είπε ο Βασίλης Χιώτης για να συμπληρώσει και να προκαλέσει αντιδράσεις: «Επειδή βγάζουν καλά σύκα θα είναι στην Καλαμάτα;».

«Μαζέψου», του απαντά ο Νότης Παπαδόπουλος με τον Βασίλη Χιώτη να λέει: «Γιατί ρε; Δεν βγάζει; Μαντήλια και σύκα δεν βγάζει η Καλαμάτα; Βγάζει και κάτι άλλο που δεν πρέπει να το πω».

Ο Βασίλης Χιώτης είπε την επόμενη μέρα ότι «έκανε φάουλ» όμως στον ΣΚΑΪ φαίνεται ότι η απόφαση είχε ήδη παρθεί.

Και ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν τα όσα ομοφοβικά είπε για τον Κασσελάκη, αλλά οι διαφωνίες σε κάποια θέματα στελέχωσης του ραδιοφώνου.

Ο Σπύρος Μάλλης φέρεται ότι θα είναι ο νέος διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ ο Βασίλης Χιώτης προς το παρόν συνεχίζει με την εκπομπή του.

Πάντως το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, αναφέρει ότι ΣΚΑΪ διαψεύδει ότι ο δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από τη διεύθυνση του ραδιοφώνου, απλά απουσιάζει για προσωπικούς λόγους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook