«THE BREAK» με τη Βάσω Λασκαράκη: Δείτε αποσπάσματα από την πρώτη εκπομπή

Ο Μάρκος Σεφερλής και η μαμά του, η κυρία Χαρίκλεια, περιγράφουν με το χαρακτηριστικό τους χιούμορ την υπέροχη σχέση τους, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τον τρόπο που διαχειρίζονται τις αρνητικές κριτικές
Η εκπομπή «The Break», με τη Βάσω Λασκαράκη, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 15.10, στον ΣΚΑΪ, με ωραίες συζητήσεις, πρωτότυπες στήλες, celebrities της εγχώριας και της διεθνούς showbiz, κοσμικά events και δημοσιογραφικά αφιερώματα.
Ο Μάρκος Σεφερλής και η μαμά του, η κυρία Χαρίκλεια, περιγράφουν με το χαρακτηριστικό τους χιούμορ την υπέροχη σχέση τους, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τον τρόπο που διαχειρίζονται τις αρνητικές κριτικές. Πώς είναι ως πεθερά η κυρία Χαρίκλεια και γιατί ζει το όνειρό της μέσα από τον Μάρκο;
Η Μαρία Μπακοδήμου παραδίδει εντατικά μαθήματα τηλεόρασης στη Βάσω και μοιράζεται μαζί της συμβουλές και άγνωστες ιστορίες από την τηλεοπτική της πορεία.
Ο Λευτέρης Σουλτάτος κάνει κυριακάτικο break με τη Βάσω και τεστάρει τις αντοχές της στις υψηλές ταχύτητες. Οι ξεκαρδιστικές στιγμές από τους αγώνες ιστορικών αυτοκινήτων που έθεσαν τον γάμο τους σε κίνδυνο και η αναζήτηση νέας συνοδηγού.
Οι ηθοποιοί της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» περιγράφουν την πιο άβολη στιγμή τους στη σκηνή, ο Θοδωρής Αθερίδης παραδέχεται πως ιδρώνει όταν δεν γελά το κοινό με τα αστεία του και η Δήμητρα Ματσούκα θυμάται την οντισιόν που της ζήτησαν να ερμηνεύσει αρχαία τραγωδία, χορεύοντας τσιφτετέλι.
«We are family» με την Ελένη Γερασιμίδου, τον Αντώνη Ξένο και την κόρη τους Αγγελική. Η αγαπημένη οικογένεια αποκαλύπτει τον πιο συνηθισμένο λόγο που τσακώνονται και όσα δεν θα άλλαζαν ο ένας στον άλλον.
Ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης είναι ο άνθρωπος πίσω από την καμπάνια του Στέφανου Κασσελάκη που φέρνει στο προσκήνιο όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο των γυρισμάτων.
Η beauty editor της εκπομπής, Νατάσα Μπερέκου δείχνει πως θα πετύχουμε στο σπίτι χτενίσματα από τις διεθνείς πασαρέλες, η Μελίνα Αλιμπέρτη παρουσιάζει τις κορυφαίες φθινοπωρινές τάσεις στη μόδα και η Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει λαχταριστή πίτσα ταψιού με όσα υλικά έχουμε ήδη στο ψυγείο μας.
Δείτε τα αποσπάσματα από την πρώτη εκπομπή
https://www.youtube.com/watch?v=ozoOsoo-S90
https://www.youtube.com/watch?v=UlJDncsTS1g
https://www.youtube.com/watch?v=qhFc7nLH268
Η νέα εκπομπή «The Break» με τη Βάσω Λασκαράκη κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 15:10, στον ΣΚΑΪ, και δεν θα θέλεις να πάει σε break.
Σκηνοθεσία: Σοφία Αθανασίου
Αρχισυνταξία: Λευτέρης Βουτσάς
Content Director: Βάλια Ζαμπάρα
Συνεργάτες: Γεωργία Ευσταθίου, Βασίλης Κουρουμιχάκης, Γιάννης Τσιούλης
Beauty Editor: Νατάσα Μπερέκου
Μαγειρική: Νεκταρία Κοκκινάκη, Μάγκυ Ταμπακάκη
Δ/νση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός
Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου
Ολες οι Ειδήσεις
- Ασπρόπυργος: Απανθρακώθηκε άνδρας όταν το ΙΧ που επέβαινε τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από σύγκρουση
- Ελένη Χατζίδου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Ετεοκλή Παύλου – “Αυτός είναι ο άντρας μου”
- Μητροπολίτης Κοζάνης: «Υποκατάστατα του διαβόλου τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ» – Βίντεο
- Τραμπ: «Καλό Πάσχα σε όλους, ακόμα και στους ριζοσπαστικούς αριστερούς παλαβούς και στον ηλίθιο Μπάιντεν»
- Άννα Βίσση: Ποζάρει με μπικίνι στην παραλία – Η φωτογραφία από τις διακοπές της στις Φιλιππίνες
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Αγκαλιασμένοι στην Τήνο εύχονται για το Πάσχα
- Έφη Αχτσιόγλου: Έγκυος στο δεύτερο παιδί η βουλευτής – Φωτογραφία
- Παύλος Ντε Γκρες: Οι ευχές και η φωτογραφία με τους γιους του από το βράδυ της Ανάστασης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook