Happy Traveller: Ταξιδεύει στη Μαλαισία – Το Α’ Μέρος, την Κυριακή 11/2/24 – Δείτε το τρέϊλερ

Στο πρώτο μέρος, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, το ταξίδι ξεκινά από την πρωτεύουσα της χώρας, την Κουάλα Λουμπούρ ή αλλιώς KL.
Η οικογένεια του Happy Traveller βρίσκεται στη Νοτιοανατολική Ασία και ξεκινά μία εντυπωσιακή εξερεύνηση στη Μαλαισία. Μία πρώην βρετανική αποικία με τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.
Στο πρώτο μέρος, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, το ταξίδι ξεκινά από την πρωτεύουσα της χώρας, την Κουάλα Λουμπούρ ή αλλιώς KL. Μία εντυπωσιακή και γοητευτική πόλη που συνδυάζει την ιστορία με τη μοντέρνα ματιά.
Ο Ευτύχης, η Ηλέκτρα και τα κορίτσια τους ξεκινούν τις βόλτες τους στο κέντρο της πόλης και επισκέπτονται τα ιστορικά κτίρια που χρονολογούνται από την εποχή της βρετανικής κατοχής και περπατούν στον «περίπατο των αποικιοκρατών» και τα πιο μεγάλα πάρκα της περιοχής.
Ανεβαίνουν στους Δίδυμους Πύργους Petronas, για να δουν από κοντά το πιο διάσημο κτίριο της Μαλαισίας και να απολαύσουν τη φανταστική θέα. Η βραδινή βόλτα τούς επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις αφού βλέπουν τον υπέροχο φωτισμό των Πύργων, της πλατείας και του σιντριβανιού μπροστά από αυτούς, αλλά και μία φουτουριστική γέφυρα με πολύχρωμο φωτισμό που αλλάζει διαρκώς και τους εντυπωσιάζει.
Την επόμενη μέρα, πηγαίνουν στο «πιο πράσινο σημείο της πόλης» με τον Βοτανικό Κήπο -που φιλοξενεί περισσότερα από 10.000 είδη φυτών- και το Εθνικό Μνημείο της Μαλαισίας.

default
Ατελείωτες βόλτες σε υπέροχα μέρη, νόστιμο φαγητό και δραστηριότητες που αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις, κάνουν μαγική την αρχή ενός ξεχωριστού ταξιδιού που θα συνεχιστεί και στο επόμενο επεισόδιο.
HAPPY TRAVELLER
Κάθε Κυριακή στον ΣΚΑΪ
#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!
Ολες οι Ειδήσεις
- Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν προτίθεμαι σε καμία περίπτωση να την αποκλείσω από την ανατροφή και το μεγάλωμα των παιδιών μας» (βίντεο)
- Βρετανία: Υποχρεωτική από σήμερα η έκδοση ηλεκτρονικής ταξιδιωτικής άδειας για Ευρωπαίους – Τρόπος έκδοσης, ισχύς και κόστος
- Νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο απόψε στις 21:00 – Τρέϊλερ
- Πάρος: Κατασκευάζεται το πρώτο υπερπολυτελές υποθαλάσσιο ξενοδοχείο στο νησί
- Η πλημμυρισμένη Πάρος από το διάστημα – Μάχη με τον χρόνο για την αποκατάσταση των ζημιών ενόψει του Πάσχα
- Λασίθι: Νεκρός 19χρονος φοιτητής σε τροχαίο όταν το αυτοκίνητό του έπεσε από γέφυρα
- Πέθανε από πνευμονία ο 65χρονος ηθοποιός Βαλ Κίλμερ
- Ενημέρωση και τρόποι προστασίας για τηλεφωνικές απάτες με τη μέθοδο “Caller ID Spoofing”
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook