Ένα τηλεφώνημα για βόμβα στον τηλεοπτικό σταθμό Open σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου, προκάλεσε αναστάτωση και προσωρινή εκκένωση του κτηρίου.

Αμέσως η αστυνομία πραγματοποίησε ελέγχους σε τρία κτίρια του τηλεοπτικού καναλιού, από τα οποία απομακρύνθηκαν άμεσα οι εργαζόμενοι.

Λίγα λεπτά αργότερα και όσο οι έλεγχοι της αστυνομίας βρισκόταν σε εξέλιξη, η Αννίτα Πάνια ανέβασε βίντεο στο instagram μέσα από το οποίο ενημέρωνε για την κατάσταση, ενώ δεν γνώριζε ακόμα εάν θα βγει κανονικά η εκπομπή της, Next Please στον τηλεοπτικό αέρα.

Η παρουσιάστρια βρισκόταν για ώρα μέσα στο αυτοκίνητο, όσο η make up artist επιμελούνταν το μακιγιάζ της: «Τηλεοπτικό μακιγιάζ στο αυτοκίνητο γιατί υπάρχει απειλή για βόμβα στο στούντιο.

Τώρα, πώς θα είμαστε στον αέρα μετά το μακιγιάζ στο αυτοκίνητο θα το δούμε όλοι μαζί… αν δεν σκάσουμε στον αέρα», αναφέρει η Αννίτα Πάνια στο βίντεο.

Τελικά οι έρευνες δεν εντόπισαν κάτι ύποπτο και οι εργαζόμενοι επέστρεψαν στο κτήριο με την εκπομπή της Αννίτας Πάνια Next Please να ξεκινά κανονικά και να ανακοινώνει ότι λήξη του συναγερμού.

«Επιτέλους είμαστε στον αέρα. Εδώ είμαστε ζωντανά, τα καταφέραμε, βγήκαμε στον αέρα. Ζωντανά όπως Σάββατο και Κυριακή όχι στην ώρα μας σήμερα. Είμαστε πιο αργά γιατί είχαμε ένα τηλεφώνημα για απειλή για βόμβα».

«Να είναι καλά η αστυνομία, ήρθαν τα σκυλάκια, μύρισαν, δεν υπήρχε βόμβα. Μέχρι να μυρίσουν έπρεπε να κάνουν τις ανάγκες τους. Τελειώσαμε με τα σκυλάκια, απεφάνθησαν ότι δεν υπάρχει βόμβα, άρα εμείς είμαστε στον αέρα ζωντανά» είπε με χαμόγελο η παρουσιάστρια του Open.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook