«Θέλω να πω ευχαριστώ γιατί είχα παραπάνω από μία προτάσεις όλο αυτό το διάστημα, προτάσεις γιατί είναι μια εκτίμηση δουλειάς», είπε ο δημοσιογράφος .

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου μέσα από την εκπομπή του, “Το Πρωινό”, ανακοίνωσε on air πως ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και μάλιστα, εξήγησε τον λόγο που καθυστέρησε να υπογράψει το συμβόλαιό του.

«Επειδή έχει γίνει ένα σήριαλ κι έχω ακούσει του κόσμου τις βλακείες όλο αυτό το διάστημα, υπέγραψα την Παρασκευή το νέο μου συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Θα βγάλει και μία τυπική ανακοίνωση ο σταθμός. Δεν είναι ουσιαστικά πράγματα οι ανακοινώσεις, γιατί λένε “τι θα αναφέρεται”. Θα αναφέρεται ότι ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Θέλω να πω ευχαριστώ γιατί είχα παραπάνω από μία προτάσεις όλο αυτό το διάστημα, γιατί είχα παραπάνω από μία προτάσεις αυτό το διάστημα από σημαντικά κανάλια και σημαντικούς ανθρώπους. Είναι σημαντικό να δέχεσαι προτάσεις γιατί είναι μια εκτίμηση δουλειάς.

Ήταν σημαντικές προτάσεις για σημαντικές ζώνες και συνεργασίες και ευχαριστώ όλους όσοι με προσέγγισαν όλο αυτό το διάστημα για να συνεργαστούμε. Από την αρχή προτεραιότητά μου ήταν να συζητήσω με τον σταθμό.
Άργησα να υπογράψω γιατί είναι μια εκπομπή η οποία θεωρώ ότι έχει εξελιχθεί με τα χρόνια. Κάνουμε κάτι διαφορετικό σε αυτήν εδώ την εκπομπή, σε σχέση με όλη την υπόλοιπη ελληνική τηλεόραση. Είναι μια βαθιά ανθρωποκεντρική εκπομπή, με ρεπορτάζ.

Είμαι τυχερός γιατί έχω πολύ καλούς συνεργάτες μπροστά και πίσω με τις κάμερες. Θεωρώ ότι είμαστε η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα. Άργησα να υπογράψω γιατί είχαμε κάποιες κουβέντες με τον σταθμό για το πως μπορεί αυτό να εξελιχθεί, να γίνει πιο πολύ αυτό που θεωρώ εγώ ότι είναι μια μοντέρνα τηλεόραση, με κέντρο τον άνθρωπο.

Υπέγραψα, λοιπόν, συνεχίζω στον ΑΝΤ1

Μου προτάθηκε από τον ΑΝΤ1 να κάνω ακόμη μια εκπομπή, η οποία δεν είναι late night, είναι κάτι άλλο. Θεωρώ ότι δεν θα γίνει άμεσα, μπορεί να γίνει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του συμβολαίου μου. Αν το κάνω θα είναι κάτι πολύ ωραίο. Το σημαντικό είναι ότι του χρόνου θα ξαναπούμε καλημέρα από εδώ και η εισήγησή μου είναι να είμαστε όλοι έτσι όπως είμαστε. Θα έχουμε και κάποιες αλλαγές διότι εμείς που το βλέπουμε θεωρώ ότι εκεί που λίγο πονάμε ή που κάτι δεν πάει καλά, εκεί οφείλεις να επέμβεις για να γίνει πιο σωστό το όλο πράγμα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο  με όσα είπε

1234

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook