Συγκεκριμένα, το Reuters Institute, το οποίο κάθε χρόνο καταγράφει τις τάσεις στην ενημέρωση κάθε χώρας, αναδεικνύει το ΕΡΤNEWS στην πρώτη θέση στον δείκτη εμπιστοσύνης των πολιτών (trust), ανάμεσα σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας μας,

Το ΕΡΤNEWS, που έκλεισε προσφάτως δύο χρόνια λειτουργίας, καταγράφει από σήμερα ακόμα μία επιτυχία, καθώς αναδεικνύεται πρώτο στον δείκτη εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με έρευνα που υπογράφει το διεθνές πρακτορείο Reuters.

Συγκεκριμένα, το Reuters Institute, το οποίο κάθε χρόνο καταγράφει τις τάσεις στην ενημέρωση κάθε χώρας, αναδεικνύει το ΕΡΤNEWS στην πρώτη θέση στον δείκτη εμπιστοσύνης των πολιτών (trust), ανάμεσα σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας μας, επιβραβεύοντας έτσι την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του 24ωρου ενημερωτικού καναλιού της ΕΡΤ.

Όπως φαίνεται και στον πρώτο πίνακα, το ΕΡΤNEWS ξεπερνούν μόνο ο τοπικός Τύπος και η ιστοσελίδα dikaiologitika.gr, η οποία περιλαμβάνει χρηστικές πληροφορίες και προηγούνταν στη σχετική λίστα και τα προηγούμενα χρόνια.

Εντυπωσιακή είναι και η άνοδος του ertnews.gr, της ιντερνετικής 24ωρης ενημέρωσης που παρέχει η ΕΡΤ, καθώς για πρώτη φορά ανεβαίνει στην 3η θέση της σχετικής λίστας που μετρά τη συχνότερη επισκεψιμότητα των πολιτών στις ενημερωτικές σελίδες (τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα). Σύμφωνα με το Reuters, το ertnews.gr, μέσα σε μόλις τρία χρόνια λειτουργίας, έχει πλέον την ίδια επισκεψιμότητα με το protothema.gr και ακολουθούν, το newsbomb.gr, το news247.gr, το newsit.gr κ.λπ.

Το γεγονός αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει τη μεγάλη αλλαγή που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στην ενημέρωση που παρέχει ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας, κάτι που καταγράφεται και σε όλες τις εγχώριες σχετικές έρευνες, όπως αυτή που διεξάγει κάθε χρόνο το Reuters.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook