Αύριο ξεκινά η δίκη των δύο αδελφών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Νέα σοβαρά στοιχεία έρχονται στο φως. για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ , ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το μεσημέρι της 9ης Απριλίου του 2021 , έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή γάζωσαν με 13 σφαίρες τον 52χρονο δημοσιογράφο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικές αρχές μετά από εξονυχιστικές έρευνες προχώρησαν στη σύλληψη δύο αδερφών ηλικίας 40 και 48 ετών. Από την πρώτη στιγμή οι δράστες αρνούνται την εμπλοκή τους, ωστόσο όπως λένε αστυνομικές πήγες η υπόθεση είναι δεμένη, ενώ και τα δύο αδέρφια είχαν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές με διάφορες υποθέσεις στο χώρο της νύχτας.

Μια μέρα πριν ξεκινήσει η δίκη των κατηγορουμένων αποκαλύπτεται ότι από την άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς τους αποκαλύφθηκαν υπέρογκες καταθέσεις που, κατά κάποιες πηγές, ξεπερνούν ή προσεγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό, ούτε αν κάποια από αυτά τα χρήματα μπορούν να δικαιολογηθούν.

Έτσι, με εντολή των δικαστικών αρχών θα ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί από που προήλθαν τα χρήματα κι εάν έχουν σχέση με τον χώρο της νύχτας.

Οι αστυνομικοί ευελπιστούν ότι ίσως συμπληρώσουν κάποια ακόμα κομμάτια του παζλ, που ενδεχομένως να τους οδηγήσουν στα ίχνη των ηθικών αυτουργών εκείνων δηλαδή που έδωσαν την εντολή για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε γιατί έλεγε την αλήθεια – Τι αποκαλύπτει η δικηγόρος της οικογένειας
Στο Action24 μίλησε η δικηγόρος της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβλαζ που μίλησε για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου. Αποκάλυψε επίσης ότι ο δημοσιογράφος εκείνη την εποχή παρακολουθείτο παράνομα από την τότε ΕΥΠ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook