Ήταν μια χρονιά γεμάτη αποκλειστικά ρεπορτάζ για το δελτίο του Star.

Για άλλη μια χρονιά, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα στη Διεύθυνση Ειδήσεων και την παρουσίαση, κέρδισε μια από τις πρώτες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα,από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Ιούνιο του 2024 στο σύνολο του πληθυσμού, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεω ναπό Δευτέρα έως Κυριακή,πήρε το αργυρό μετάλλιο, με 394.312 τηλεθεατές κατά μέσο όρο, να το επιλέγουν κάθε βράδυ για την ενημέρωσή τους.

Επίσης, στα δυναμικά κοινά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων από Δευτέρα έως Κυριακή, παρακολούθησαν κατά μέσο όρο128.513 τηλεθεατές.

Σε μια τηλεοπτική σεζόν γεμάτη σημαντικά γεγονότα, ο μηχανισμός της Διεύθυνσης Ειδήσεων έδειξε δημοσιογραφικά αντανακλαστικά και ψυχραιμία  στη μετάδοση των ειδήσεων, πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων με παρουσία σε όλα τα σημεία των εξελίξεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ήταν μια χρονιά γεμάτη αποκλειστικά ρεπορτάζ για το δελτίο του Star. Ενδεικτικά, κάποια από αυτά που συζητήθηκαν και αναπαράχθηκαν από όλα τα μέσα ενημέρωσης είναι τα παρακάτω:

  • Αποκαλύψαμε σε ζωντανή μετάδοση την αδυναμία των τοπικών αρχών να διαχειριστούν τα νεκρά ζώα από τον «Ντάνιελ».
  • Η κάμερα του Star μπήκε πρώτη από όλα τα Δυτικά μέσα στην πόλη Τζενίν, θύλακα της Παλαιστινιακής αντίστασης.
  • Ήμασταν από τις πρώτες στιγμές δίπλα σε συνανθρώπους μας,που  βρέθηκαν αντιμέτωποι με τραγωδίες, που συγκλόνισαν τηνΕλλάδα και εμπιστεύθηκαν τους ρεπόρτερ του Star. Πήραμε την πρώτη συνέντευξη από τον πατέρα της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα, αλλά και τις πρώτες δηλώσεις της κόρης του  άτυχου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών.
  • Τα ντοκουμέντα του Star από τη δράση των Κροατών χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια έκαναν τον γύρο του κόσμου και προβλήθηκαν σε όλα τα δίκτυα των Βαλκανίων.
  • Αποκλειστική την πρώτη δήλωση τηε  συζύγου Λύτρα, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Την κατάθεση Λύτρα στην ανακρίτρια και τα μηνύματα του συνεργάτη με Λύτρα και Πολυζωγοπούλου στο viber.

 

Το Κεντρικό Δελτίο Eιδήσεων του Sta rαπέφυγε τις κραυγές, τις υπερβολές και τον εύκολο εντυπωσιασμό, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κοινού και δίνοντας βάρος στην καταγραφή  της επικαιρότητας με αξιοπιστία, διασταύρωση των πληροφοριών,  ουσιαστική  και άμεση πληροφόρηση.

Δελτίο Ειδήσεων Star: Εκεί που πάντα κάτι μαθαίνεις.

 

#StarChannelNews #StarChannelTv

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook