Ο Κασσελάκης αναγνώρισε ότι ήταν λάθος του που δεν συναντήθηκε με τους εργαζόμενους της Αυγής για να συζητήσουν τις αποφάσεις, ενώ ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν θα απολυθεί.

Τους εργαζόμενους της Αυγής συνάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης έξω από τα γραφεία του κόμματος, την ώρα που προσερχόταν προκειμένου να λάβει μέρος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

«Πήρες μια απόφαση να κλείσει το καθημερινό φύλλο από την Αμερική και ακόμη δεν έχεις έρθει να μας δεις, να ακούσεις τα προβλήματα της εφημερίδας. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα για το μέλλον της εφημερίδας» του είπε εργαζόμενος, ο οποίος πρόσθεσε ότι η προεκλογική εκστρατεία στηρίχθηκε και στην Αυγή και στο Κόκκινο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι η καθημερινή έκδοση δεν μπορεί να συνεχιστεί για οικονομικούς λόγους, ενώ αποκάλυψε ότι και οι εργαζόμενοι στην Κουμουνδούρου παραμένουν απλήρωτοι. Όμως, αναγνώρισε ότι ήταν λάθος του που δεν συναντήθηκε με τους εργαζόμενους της Αυγής για να συζητήσουν τις αποφάσεις, ενώ ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν θα απολυθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook