Νέα πρόσωπα , νέες περιπέτειες και αποκαλύψεις στον τέταρτο κύκλο της πετυχημένης σειράς.

Ο 3ος κύκλος της «Γης της ελιάς» ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση αρκετών ηρώων της σειράς ,ενώ νέα πρόσωπα από τον Σεπτέμβριο στον 4ο κύκλο φέρνουν τα πάνω-κάτω στις ζωές των βασικών ηρώων.

Ο τέταρτος κύκλος, φέρει την υπογραφή της τριάδας των τηλεοπτικών επιτυχιών , Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου.

Μετά την αποχώρηση του Διονύση Παπανδρέου, του Γιώργου Αγγελόπουλου, της Μελίνας Κόντη, της Αγγελικής Κιντώνη και της Νάγιας Καρακώστα, (Φίλιππος, Ορέστης , Δήμητρα, Αντωνία και Αλκμήνη) θα δούμε νέους ήρωες να αναλαμβάνουν δράση.

Αν και δεν έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες κάποια στιγμιότυπα και spoiler από τα γυρίσματα που προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς προδίδουν μερικά από τα πρόσωπα – κλειδιά που θα δούμε τη νέα σεζόν.

Η Αντιγόνη επιστρέφει στη Μάνη από το Λονδίνο
Η νόθα κόρη του Ισίδωρου και μητέρα της Αγγελικής αποχαιρέτησε τους Βρεττάκους και τους τηλεθεατές στο τέλος τη 2ης σεζόν για να συνεχίσει τις σπουδές της στη Μεγάλη Βρετανία. Από τότε δεν έχουμε νέα της και όλοι πιστέψαμε ότι έχει διακόψει κάθε σχέση με τη οικογένειά της. Όμως, αυτό δεν ισχύει, όπως θα δούμε άμεσα. Η Αντιγόνη θα κάνει την επανεμφάνισή της στη Μάνη με την ευκαιρία του γάμου του Στάθη και της Ιουλίας, όπως είδαμε στις φωτογραφίες από τα backstage των γυρισμάτων.

Κάποιες διαρροές ωστόσο αφήνουν εννοηθεί ότι η Αντιγόνη θα επιχειρήσει να πάρει την μικρή Αγγελική από τον Μάνο κα τη Μαρίνα, με άγνωστη έκβαση.

Τα πρόσωπα που εμφανίζονται για πρώτη φορά στη «Γη της ελιάς»
Η Βαρβάρα Ντέσκα είναι η νέα ηθοποιός που έχει ήδη εισβάλλει στη σειρά και θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στη ζωή τουλάχιστον ενός ήρωα της σειράς. Η νεαρή ηθοποιός υποδύεται τη Νάνσυ, την κόρη του Τζιν (Απόστολος Γκλέτσος) στη σειρά, που θα ακολουθήσει τον πατέρα της στο νέο του σπίτι μετά τον γάμο του με την Αθηνά. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η Νάνσυ θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του Κουράκου που έχει απομείνει για άλλη μια φορά μόνος του.

Εκτός της Νάνσυς, η παρουσία του Τζον στη Μάνη θα φέρει και ένα ακόμα πρόσωπο. Πρόκειται για τον Στέφανο Μιχαήλ, γνωστό μας από τη «Famagusta», που θα υποδυθεί τον Μιχάλη Χατζή. Ο Μιχάλης αποδέχεται την πρόσκληση του Τζον να αναλάβει τη θέση του διευθυντή στο ελαιοτριβείο στη θέση του Μάνου, ο οποίος, όπως είδαμε, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω εθισμού στις ναρκωτικές ουσίες.

Τον Μιχάλη Χατζή θα ακολουθήσει στη Μάνη η αρραβωνιαστικιά του, η Νόρα, την οποία θα ενσαρκώσει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η Νόρα είναι παιδοψυχολόγος, όμως, πίσω από τις επιστημονικές περγαμηνές και το γοητευτικό παρουσιαστικό της, κρύβει κάτι πολύ σκοτεινό. Χρησιμοποιεί την εμπιστοσύνη των παιδιών που συναντάει επαγγελματικά, τα οποία προωθεί στους συνεργάτες της σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Ο Μιχάλης φυσικά έχει μεσάνυχτα για τη δράση της Νόρας, η οποία θα επιχειρήσει να πιάσει στα δίχτυα της τη μικρή Αγγελική. Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Νόρας θα την οδηγήσει στα χέρια των Αρχών και δη του Κουράκου και θα αναστατώσει τον Μιχάλη, ο οποίος θα βρει σύντομα νέα γυναικεία συντροφιά στην Αρεόπολη.

Τι θα γίνει με τον Απόστολο Γκλέτσο
Ο Απόστολος Γκλέτσος μπήκε στη σειρά στις αρχές του 2024 και έφερε τα πάνω κάτω στο σενάριο. Ο Τζον Μακρίδης, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στη Μάνη για να διαπραγματευτεί την συνεργασία του με τον Ισίδωρο Βρεττάκο, μπλέχτηκε στα δίχτυα της Αθηνάς κι έμεινε οριστικά στην Αρεόπολη.

Ο Απόστολος Γκλέτσος θα παραμείνει στη σειρά τουλάχιστον για τη διάρκεια του 4ου κύκλου -παίζει να τον δούμε και σε έναν 50 κύκλο- και ο ρόλος του θα διευρυνθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook