To αιχμηρό σχόλιο του παρουσιαστή για τις αντιδράσεις του κόσμου με αφορμή τις καταστροφικές φωτιές στη ΒΑ Αττική.

Ο Αντώνης Κανάκης ξεσπά με ανάρτηση του για τα σχόλια των πολιτών στα social media ΄και όχι μόνο, που επικρίνουν τις κυβερνητικές ενέργειες και την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών που έκαιγαν τρείς μέρες οικισμούς στην ΒΑ Αττική.

«Καλύτερα να αφήσουμε την οργή ήσυχη. Γιατί ειδικά αυτού του είδους την οργή πρέπει να την τιμάμε όταν έρθει η ώρα» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του

«Καλύτερα να αφήσουμε την οργή ήσυχη. Γιατί ειδικά αυτού του είδους την οργή πρέπει να την τιμάμε όταν έρθει η ώρα. Όχι να τη ξεχνάμε ακαριαία και να γινόμαστε ξανά χειροκροτητές. Στα Τέμπη, στο Μάτι, σήμερα, όταν συμπολίτες μας, παιδιά γονείς, αδέλφια, φίλοι, χάνουν τις ζωές τους, «ξεχειλίζουμε από οργή». Όταν κάθε χρόνο άνθρωποι χάνουν τις περιουσίες τους και παρακολουθούμε τη χώρα μας να καίγεται, «ξεχειλίζουμε από οργή». Όμως, διαχρονικά, όλοι οι υπεύθυνοι αυτών των εγκλημάτων, είτε ακόμη κυβερνούν, είτε ζουν ανενόχλητοι τις «αξιοσέβαστες» πολιτικές ζωές τους. Οπότε, ας την αφήσουμε την οργή ήσυχη για άλλους λαούς που την τιμάνε έμπρακτα» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook