Στις 22 Σεπτεμβρίου επιστρέφει ο νέος κύκλος των επεισοδίων της σειράς στο MEGA

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς! Στον λάθος τόπο και τη λάθος στιγμή θα βρεθεί ο Στάθης και θα ζήσει εφιαλτικές στιγμές, ενώ το τραγικό γεγονός που θα του συμβεί θα είναι η αρχή για μια ευθεία αντιπαράθεση με τον ξάδελφό του τον Δημοσθένη.

Ο Στάθης χωρίς να το θέλει, από μια απλή σύμπτωση, θα βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο. Όπως γράφει η Μαρία Μεταξητινού στο περιοδικό Tv24, όλα αρχίζουν όταν αποφασίζει ότι πρέπει να πάει στην Αθήνα για να πάρει την κούνια του μωρού.

Ωστόσο, την τελευταία στιγμή διαπιστώνει ότι το αυτοκίνητό του είναι χαλασμένο.

Ετσι αποφασίζει να πάει να ζητήσει το αυτοκίνητο του Δημοσθένη: «Ξάδελφε θα μου δώσεις το αμάξι σου να πάω στην Αθήνα; Θα γυρίσω αυθημερόν» του λέει και ο Δημοσθένης του δανείζει το δικό του αυτοκίνητο.
Φυσικά ο Δημοσθένης δεν ξέρει ότι οι ανταγωνιστές του, που είναι έξαλλοι μαζί του, έχουν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό του.

Ο Στάθης παίρνει τα κλειδιά, αλλά την ώρα που πάει να μπει μέσα στο αυτοκίνητο γίνεται η έκρηξη και ανατινάζεται.

Ο Στάθης ευτυχώς την γλυτώνει με λίγα τραύματα, τίποτα σημαντικό μόνο κάποιες γρατζουνιές, αλλά τρελαίνεται στην ιδέα ότι μπορεί να είχε σκοτωθεί.

Η έκρηξη του αυτοκινήτου του Δημοσθένη, όπως είναι φυσικό, αναστατώνει τους πάντες στην Αρεόπολη και όλοι μιλάνε γι’ αυτό κι αναρωτιούνται τι μπορεί να συμβαίνει.

Την ίδια ώρα ο Στάθης ανήσυχος ρωτάει τον Δημοσθένη τι γίνεται, αλλά εκείνος δείχνει χαλαρός: «Δημοσθένη, βόμβα στο αμάξι σου έβαλαν, δεν το έκαναν για πλάκα.

Ποιος θέλει να σε σκοτώσει;» του λέει. Φυσικά ο Δημοσθένης δεν του δίνει κάποια πειστική εξήγηση, αλλά ξέρει ότι πρόκειται για δουλειά των μαφιόζων που τον έχουν βάλει στο μάτι γιατί τους έχει μπει σφήνα στις δουλειές τους με τα ναρκωτικά. Ωστόσο, σκέφτεται και τον Μιχάλη Χατζή, ο οποίος όταν τον είδε στη Μάνη του ξεκαθάρισε:

«Στη Μάνη ήρθα μόνο για να συναντήσω εσένα». Εδώ να πούμε ότι η γνωριμία του Μιχάλη με τον Δημοσθένη έγινε πριν χρόνια στην Αμερική, όπου ο Μιχάλης 18 χρόνων τότε ανακάλυψε ότι ο πατέρας του ήταν ένας μαφιόζος που έκανε παράνομες δουλειές με τον Δημοσθένη. Μάλιστα, ήταν τόσο θυμωμένος με τον πατέρα του που δεν απομακρύνθηκε από τη ζωή του. Ο Δημοσθένης εκμυστηρεύεται τις υποψίες του στον Κωνσταντίνο: «Νομίζω ότι ο Χατζής ευθύνεται για την έκρηξη στο αυτοκίνητό μου» του λέει.

Ο Στάθης από την άλλη έχει αρχίσει να πιστεύει ότι ο Δημοσθένης είναι άγρια μπλεγμένος, αλλά δεν μπορεί να ασχοληθεί άλλο μ’ αυτό. Μετά την έκρηξη κι αφού έχει αποφύγει τα χειρότερα, συνεχίζει κανονικά τη ζωή του, πηγαίνει στη δουλειά και μαζί με την Ιουλία προετοιμάζουν τον γάμο τους.

Πηγή: youweekly.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook