Μετά το κλείσιμο της κάλπης έκτακτη εκπομπή με συντονίστρια την Εύα Αντωνοπούλου. Η Έλλη Στάη, ο επικεφαλής της MRB Δημήτρης Μαύρος, πολιτικοί και δημοσιογράφοι σχολιάζουν και αναλύουν τα τελικά αποτελέσματα και την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ με τον εκλεγμένο πρόεδρο.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου το ΟΡΕΝ, δίνει και πάλι το «παρών» στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Από τις 6 το πρωί ο Σπύρος Χαριτάτος και η Χρύσα Φώσκολου θα μεταδίδουν όλες τις πληροφορίες για το ξεκίνημα και την πορεία της ψηφοφορίας, με ζωντανές συνδέσεις από τα «στρατηγεία» των «μονομάχων» Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα.

Στις 18:45 στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων με τον Νίκο Στραβελάκη, πληροφορίες και εκτιμήσεις για τους συσχετισμούς δυνάμεων, αλλά και όλη η ειδησεογραφία της ημέρας.

Αμέσως μετά,έκτακτηεκπομπή με συντονίστρια την Εύα Αντωνοπούλου. Η Έλλη Στάη, ο επικεφαλής της MRB Δημήτρης Μαύρος, πολιτικοί και δημοσιογράφοι σχολιάζουν και αναλύουν τα τελικά αποτελέσματακαι την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ με τον εκλεγμένο πρόεδρο.

OPEN -Σταθμός στα μεγάλα γεγονότα.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις