Ο Μάκης Δελαπόρτας μιλά για τη μεγάλη μουσική βραδιά στο MEGA, αφιερωμένη στον σπουδάιο μουσικοσυνθέτη .

Το «Σπίτι με το ΜΕGA» επιστρέφει το Σάββατο στις 22:50 με μια βραδιά αφιερωμένη στα τραγούδια του αξεπέραστου Μίμη Πλέσσα.

Το «Σπίτι με το MEGA», η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του Σαββατόβραδου, ο λόγος για να μείνουμε εντός και να απολαύσουμε μοναδικά μουσικά ταξίδια.

Λαμπερή οικοδέσποινα και φέτος η Ρούλα Κορομηλά σε αυτή τη γεμάτη μελωδίες και αναμνήσεις τηλεοπτική διαδρομή.

Το «Σπίτι με το MEGA», θα προβληθεί το Σάββατο στις 22:50 και θα είναι μία βραδιά αφιερωμένη στα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.

Ο Μάκης Δελαπόρτας μιλά για τη μεγάλη μουσική βραδιά.

«Με την Ρούλα Κορομηλά κάναμε δύο υπέροχές εκπομπής για το ”Σπίτι με το MEGA”, όπου η μία ήταν αφιερωμένη για τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου και η άλλη για την ”χρυσή” δεκαετία του ’60. Ένα μεγάλο κομμάτι αυτών των εκπομπών ήταν αφιερωμένο στα τραγούδια του αγαπημένου μας Μίμη Πλέσσα», επεσήμανε ο Μάκης Δελαπόρτας και πρόσθεσε:

«Πρέπει να συγχαρώ το MEGA για αυτή την πρωτοβουλία, καθώς κάναμε δύο υπέροχες εκπομπές, που είναι σημαντικό αφού έφυγε από την ζωή ο Μίμης να τον έχουμε κοντά μας, έστω και με αυτό το πολύ σημαντικό αφιέρωμα. Όσοι παρακολουθήσουν απόψε αυτή την εκπομπή, θα δουν και την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Μίμη Πλέσσα, που έγινε μέσα από το «Σπίτι με το MEGA», με τον Αντώνη Ρέμο όταν πήγε στο σπίτι του Μίμη Πλέσσα. Αλλά κι ένα ακόμη στιγμιότυπο από μία πολύ ωραία συνεύρεση του Γιώργου Κατσαρού με τον Μίμη Πλέσσα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook