Τα αληθινά γεγονότα που οδήγησαν στη μαζική δολοφονία που συγκλόνισε τη χώρα στις αρχές του 1900, έρχονται ξανά στο φως μέσα από τα 6 επεισόδια της σειράς μυθοπλασίας, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια.

Το MEGA «ζωντανεύει» στη μικρή οθόνη μία από τις πιο αιματοβαμμένες σελίδες στην ιστορία της Ελλάδας. Οι «17 Κλωστές» κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, στις 22:50.

Τα αληθινά γεγονότα που οδήγησαν στη μαζική δολοφονία που συγκλόνισε τη χώρα στις αρχές του 1900, έρχονται ξανά στο φως μέσα από τα 6 επεισόδια της σειράς μυθοπλασίας, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια.

Το σενάριο της σειράς που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, υπογράφουν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και η Κάτια Κισσονέργη και τη μουσική ο Μίνως Μάτσας.

Οι «17 Κλωστές» είναι μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, η οποία με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών που συμμετέχουν, αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας που διαδραματίζεται στα Κύθηρα την περίοδο 1906 – 1909 είναι ο Αντώνης, έναςφιλήσυχος τσαγκάρης και λυράρης, τον οποίο υποδύεται ο Πάνος Βλάχος. Ο αγαπητός στον τόπο τουνέοςκατηγορείται άδικα και τρέπεται σε φυγή, επιστρέφοντας για να πάρει εκδίκηση.

Η υπόθεση

Ο Αντώνης έχει την αποδοχή των συμπολιτών του και όλα όσα ήθελε στη ζωή του, ώσπου κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μία παντρεμένη πελάτισσά του. Μετακομίζει στον Πειραιά, όπου επιχειρεί να σταθεί στα πόδια του και να κάνει νέα αρχή, χωρίς επιτυχία, αφού και στη μεγαλούπολη έρχεται αντιμέτωπος με την απόρριψη και την αδικία. Με την πίκρα και την οργή να ξεχειλίζουν, αποφασίζει να γυρίσει στα Κύθηρα και να στραφεί εναντίον όσων γκρέμισαν τα όνειρά του για μία ήρεμη προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Το καστ

Τον Πάνο Βλάχο πλαισιώνουν οι σπουδαίοι ηθοποιοί: Μαρίνα Ψάλτη, Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Κώστας Φλωκατούλας, Κώστας Φιλίππογλου, Μάνος Βακούσης, Ταξιάρχης Χάνος, Φώτης Θωμαΐδης, Θάνος Τοκάκης, Ντένια Στασινοπούλου, Μελίνα Βαμπούλα, Άλκηστη Πουλοπούλου, Ειρήνη Ιωάννου–Παπανεοφύτου, Στέλλα Αντύπα, Χρήστος Βελιάνος, ΚωνσταντίνοςΓώγουλος, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Ελένη Δαφνή, Κωνσταντίνος Σειραδάκης, Νικόλας Δροσόπουλος και Τάσος Σωτηράκης.

Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θράσος Σταθόπουλος, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Δήμητρα Σακαλή, Δωροθέα Βουτσαδοπούλου, Μαρία Κοντοδήμα, Γιάννης Βουλγαράκης, Φώτης Πέτσος, Γιώργος Κανέλλης, Κώστας Ροζής, Νικόλας Μαραγκόπουλος, ΚώνσταντίνοςΤσεντούρος και ΆποςΚυπραίος.

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν στα Κύθηρα και την Αττική.

Συντελεστές

Παραγωγή: COSMOTETV

Εκτέλεση Παραγωγής: TanweerProductions

Σενάριο: ΜιρέλλαΠαπαοικονόμου, Κάτια Κισσονέργη

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας

Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα

ExecutiveProducers: Δημήτρης Μιχαλάκης, Φαίη Τσιτσιπή

ProductionDesigner: Μιχάλης Σαμιώτης

Διευθυντής Φωτογραφίας: ClaudioBolivar

Ηχοληψία: Πάνος Παπαδημητρίου

Μοντάζ: Γιώργος Γεωργόπουλος

Μουσική: ΜίνωςΜάτσας

HairStylist: Έλενα Παρασκευά

Make-up Artist: Κατερίνα Βαρθαλίτου

Casting: Σταύρος Ράπτης – Fin Casting

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook