Με την ιδιαίτερη φωνή και την ψυχή που βάζει σε κάθε ερμηνεία του, ο Θέμης Αδαμαντίδης μας ταξιδέψει μέσα από γνωστά και άγνωστα κομμάτια που όλοι αγαπάμε. Μαζί του η Βάλια Τσιργιώτη και μια παρέα εκλεκτών μουσικών

Το δεύτερο επεισόδιο έρχεται το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 22:00 το βράδυ αποκλειστικά από το ATTICA TV.

Το «ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΒΕΡΑΝΙ», με οικοδεσπότη τον Σταύρο Σβήγκο έρχεται με το δεύτερο επεισόδιο αυτό το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 22:00 το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ATTICA TV. Στην παρέα μας υποδεχόμαστε τον μοναδικό Θέμη Αδαμαντίδη και απολαμβάνουμε μια βραδιά αφιερωμένη στα αγαπημένα του ρεμπέτικα τραγούδια.

Με την ιδιαίτερη φωνή και την ψυχή που βάζει σε κάθε ερμηνεία του, ο Θέμης Αδαμαντίδης μας ταξιδέψει μέσα από γνωστά και άγνωστα κομμάτια που όλοι αγαπάμε. Μαζί του η Βάλια Τσιργιώτη και μια παρέα εκλεκτών μουσικών. Ο Σταύρος Σβήγκος δημιουργεί πάντα την ιδανική ατμόσφαιρα για μια αυθεντική ρεμπέτικη βραδιά, ενώ οι προσωπικές ιστορίες του Θέμη Αδαμαντίδη και οι πληροφορίες του Κώστα Μπαλαχούτη θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στην εποχή και την κουλτούρα του ρεμπέτικου, σε ένα επεισόδιο γεμάτο πάθος και συναίσθημα.

Κάθε Σάββατο στις 22:00 το βράδυ και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 19:30 το απόγευμα, το «ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΒΕΡΑΝΙ» φιλοξενεί και ένα μικρό θεματικό αφιέρωμα. Συντονιστείτε και αυτό το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 22:00 το βράδυ και αφεθείτε στη μαγεία της ρεμπέτικης μουσικής με τον Θέμη Αδαμαντίδη και την παρέα του, στο «ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΒΕΡΑΝΙ» αποκλειστικά στο ATTICA TV. Σας περιμένουμε για μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και αναμνήσεις που θα σας αγγίξουν βαθιά.

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ εδώ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις