Απόψε τα μεσάνυχτα ακριβώς με την Αθηναΐδα Νέγκα

Ο Γιάννης Αϊβάζης, αποκαλυπτικός και ειλικρινής, έρχεται απόψε τα μεσάνυχτα στο στούντιο του «Καλύτερα Αργά» αποκλειστικά στοACTION 24. Η εκπομπή των ανατρεπτικών συνεντεύξεων με την Αθηναΐδα Νέγκα,υποδέχεται απόψε τα μεσάνυχτα τον ταλαντούχο ηθοποιό σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξηαποκλειστικά μέσα από την συχνότητα τουACTION 24.

Ο Γιάννης Αϊβάζηςθεωρεί πως το «Κόκκινο Δωμάτιο» του άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή ενώ ο ίδιος ήταν ακόμα στην σχολή. Αργότερα, αρνήθηκε πρόταση από το εξωτερικό γιατί προτιμά να είναι «πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη», όπως αναφέρει. «Καμιά φορά χρειάζεται να φας σφαλιάρες για να καταλάβεις ότι δεν είσαι για…καβαλήματα» ενώ εξομολογείται πως όταν συνάντησε τον Τζορτζ Κλούνεϊ και είδε πόσο ανθρώπινος είναι, άλλαξε τον τρόπο σκέψης του.

Ο Γιάννης Αϊβάζης μιλάει για την Μαρία Κορινθίου και τον χωρισμό τους. Πώς διαχειρίζεται την καινούργια αρχή και πώς αισθάνεται όταν η Μαρία μιλάει για εκείνον; Γιατί πιστεύει πως ο ίδιος βρίσκεται στα όρια του διπολισμού;

Από  Τρίτη έως  Παρασκευή τα μεσάνυχτα, η μοναδική Αθηναΐδα Νέγκα μας υποδέχεται  στο «Καλύτερα αργά», φιλοξενώντας πρόσωπα που προκαλούν.. και συνεντεύξεις που δεν είναι συνεντεύξεις. Ηέμπειρη δημοσιογράφος, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και της ζωής μέσα από μια πιο εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ, επίτηδες και «κατά λάθος»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook