Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το απαράδεκτο και αισχρό σκίτσο του γαλλικού σταυρικού περιοδικού για τη φρικώδη υπόθεση των βιασμών της Ζιζέλ Πελικό. «Αηδιαστικό» και «απεχθές», το χαρακτηρίζουν οι χρήστες των social media.

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το επιεικώς απαράδεκτο και αισχρό σκίτσο που δημοσίευσε το γαλλικό «σατιρικό» περιοδικό Charlie Hebdo για την υπόθεση των βιασμών της Ζιζέλ Πελικό στη Γαλλία από τον ίδιο της τον άντρα αλλά και 50 ακόμα αγνώστους για μία δεκαετία. «Μα πού είναι η σάτιρα εδώ;» αναρωτιούνται οι χρήστες των social media.

Το σκίτσο του Felix δείχνει την Πελικό ξαπλωμένη στο κρεβάτι να κλαίει και αρκετούς άνδρες να περιμένουν γυμνοί σε σειρά.

Απέναντί τους στέκεται επίσης γυμνός ο σύζυγός της και βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των βιασμών της, Ντομινίκ Πελικό με μία κάμερα στο χέρι.

«Μία ταινία του Ντομινίκ Πελικό» γράφει η λεζάντα.

Η υπόθεση των βιασμών της Ζιζέλ Πελικό, έχει συνταράξει τη Γαλλία αλλά και τον πλανήτη, καθώς ο 72χρονος σύζυγος της που δικάζεται Ντομινίκ, προσκαλούσε δεκάδες άνδρες στο σπίτι τους στη γαλλική εξοχή, να την βιάζουν ενώ πρώτα τη νάρκωνε με βαριά χάπια. Στο εδώλιο κάθονται εκτός από τον σύζυγο και 50 ακόμη άνδρες από τους πάνω από 80 που εικάζεται ότι τη βίαζαν με την προτροπή του συζύγου της ο οποίος μαγμητοσκοπούσε τους βιασμούς σε βάρος της.

Η 71χρονη Ζιζέλ Πελικό , μητέρα τριών ενήλικων παιδιών , έδειξε πρωτοφανές θάρρος και ζήτησε να γίνει δημόσια η δίκη και να ακουστούν όλα όσα εν αγνοία της βίωνε όλα αυτά τα χρόνια.

Το σκίτσο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media με τους περισσότερους χρήστες να κάνουν λόγο για «αηδιαστικό σκίτσο» και «απεχθές».

«Καμία λέξη δεν είναι αρκετά δυνατή για να εκφράσει την αηδία που μου εμπνέετε», «Μα πού είναι η σάτιρα εδώ;» ή «Είναι απεχθές και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Δεν έχει κανένα νόημα εκτός από το να προσβάλλει τα θύματα» γράφουν μερικά από τα σχόλια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook