Μάριος Λώλος: Τραυματίστηκε ο φωτορεπόρτερ στη συγκέντρωση για τα Τέμπη – «Ήταν απρόκλητη η επίθεση» (βίντεο)

«Μία κρότου λάμψης που έριξαν αστυνομικοί των ΜΑΤ με βρήκε στην άκρη του κεφαλιού», είπε ο φωτορεπόρτερ
Ο φωτορεπόρτερ, Μάριος Λώλος, βρισκόταν στη μεγάλη συγκέντρωση για την τραγωδία των Τεμπών .στο Σϋνταγμα όταν ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2.30 τα επεισόδια.
Όπως είπε μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» στο MEGA, ενώ κάλυπτε τη συγκέντρωση για Τέμπη δέχτηκε απρόκλητη επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Ήταν απρόκλητη η επίθεση. Εγώ προς το τέλος ξεκίνησαν αστυνομικοί των ΜΑΤ να πετάνε διάφορες κρότους λάμψης. Η μία έπεσε στο κεφάλι μου. Έφαγα κρότου λάμψης από αστυνομικό ενώ δούλευα. Ευτυχώς με βρήκε στην άκρη και δεν χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο. Ήταν από αστυνομικό των ΜΑΤ, δεν υπήρχε άλλος τριγύρω μου. Είχα φωτογραφικές μηχανές. Η κινητοποίηση ήταν τεράστια, ήταν ήσυχη και πέρναγε το μήνυμα πως οι καμένοι άνθρωποι πέθαναν από τη φωτιά. Όλη η πλατεία ήταν γεμάτη»
Ολες οι Ειδήσεις
- Ασπρόπυργος: Απανθρακώθηκε άνδρας όταν το ΙΧ που επέβαινε τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από σύγκρουση
- Ελένη Χατζίδου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Ετεοκλή Παύλου – “Αυτός είναι ο άντρας μου”
- Μητροπολίτης Κοζάνης: «Υποκατάστατα του διαβόλου τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ» – Βίντεο
- Τραμπ: «Καλό Πάσχα σε όλους, ακόμα και στους ριζοσπαστικούς αριστερούς παλαβούς και στον ηλίθιο Μπάιντεν»
- Άννα Βίσση: Ποζάρει με μπικίνι στην παραλία – Η φωτογραφία από τις διακοπές της στις Φιλιππίνες
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Αγκαλιασμένοι στην Τήνο εύχονται για το Πάσχα
- Έφη Αχτσιόγλου: Έγκυος στο δεύτερο παιδί η βουλευτής – Φωτογραφία
- Παύλος Ντε Γκρες: Οι ευχές και η φωτογραφία με τους γιους του από το βράδυ της Ανάστασης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook