Hεκπομπή «ΕQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου έρχεται με νέο επεισόδιο απόψε τα μεσάνυχτα αποκλειστικά στο ACTION 24

Απόψε τα μεσάνυχτα, η εκπομπή «EQ» του ACTION 24 με την Έλενα Παπαβασιλείου υποδέχεται τον δημοσιογράφο, συγγραφέα και πρώην βουλευτή Φλωρίνης, Γιώργο Λιάνη.

Ο Γιώργος Λιάνης μιλά για την πορεία του στη δημοσιογραφία, τα μεγαλύτερα ρεπορτάζ και τη συνεργασία του με τον Γιάννη Δημαρά και τον Κώστα Χαρδαβέλα στην θρυλική εκπομπή «Οι ρεπόρτερς». Αναφέρεται στη σχέση του με τις γυναίκες, την μεγάλη αγάπη του για την ποίηση και όσα του άφησε η ενασχόληση με την πολιτική.

Ακόμα, συζητά με την Έλενα Παπαβασιλείου για τα νέα προγράμματα πρόληψης για τον γενικό πληθυσμό αλλά και τα επόμενα σχέδια του Υπουργείου Υγείας στον τομέα των προληπτικών εξετάσεων.

Μέσα από την εκπομπή «EQ», η Έλενα Παπαβασιλείου με τη γνωστή της αμεσότητα και τη βαθιά της ευαισθησία δίνει προτεραιότητα στην ουσία του διαλόγου αποφεύγοντας τις περιττές διακοπές. Αναδεικνύει έτσι τις ιστορίες των ανθρώπων που έχουν κάτι πραγματικά σημαντικό να πουν μέσα από τον γόνιμο διάλογο κατανόησης και αλληλοσεβασμού.

Η εκπομπή «EQ» του ACTON 24, που προβάλλεται κάθε Δευτέρα τα μεσάνυχτα, ενώνει ουσιαστικά τον εκάστοτε καλεσμένο και τους προβληματισμούς του, με αυτούς του θεατή, δημιουργώντας τις απαραίτητες γέφυρες επικοινωνίας. Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου, είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους.

Γιατί σε έναν κόσμο AI χρειαζόμαστε περισσότερο EQ.

Απόψε στις 00:00 τα μεσάνυχτα από τη συχνότητα του ACTION 24

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις