«MEGASTORIES»: Ιστορίες παιδιών που «επέστρεψαν»

Υπάρχουν παιδιά που διαφέρουν από τους συνομήλικους τους. Παιδιά που έζησαν την αμφισβήτηση, την απόρριψη και πολλές φορές τη μοναξιά. Παιδιά που επέλεξαν τον δρόμο της παραβατικότητας και των ναρκωτικών.
Το σκοτάδι από το φως.
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου στο «MEGASTORIES», την Τρίτη 6 Απριλίου στις 24:00, παρουσιάζει καθηλωτικές προσωπικές ιστορίες των παιδιών που μπλέχτηκαν σε «κακές παρέες», «συμμορίες», έφτασαν και ξεπέρασαν τα όριά τους, πλήρωσαν το τίμημα των επιλογών τους και ξεκίνησαν για το ταξίδι της επιστροφής που περνάει μέσα από τη φυλακή, τα προγράμματα κοινωνικής επανένταξης, την προσωπική ενδοσκόπηση και την αυτογνωσία.
Πώς είναι να πουλάς ναρκωτικά στα 14; Τι νιώθεις την πρώτη μέρα μόνος στο κελί σου; Πόσο «σωφρονιστική» είναι η εμπειρία της φυλακής για ένα παιδί; Είναι μοναχικός και δύσκολος ο αγώνας της επανένταξης; Πότε ξημερώνει για σένα η «καινούρια μέρα»; Τα παιδιά, που μεγάλωσαν πια, μας μιλούν για το δύσκολο ταξίδι της επιστροφής που τους δικαίωσε. Και το μοιράζονται μαζί μας.
Με δύναμη, θάρρος και νοιάξιμο για όλα τα υπόλοιπα παιδιά.. Στο «MEGASTORIES» την Τρίτη 6 Απριλίου στις 24:00.
*Στην εκπομπή παρεμβαίνουν και άτομα που εμπλέκονται με το σωφρονισμό και την κοινωνική επανένταξη των πρώην παραβατικών νέων.

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου
Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος
Υπεύθυνη Έρευνας: Ηλιάνα Δανέζη
Έρευνα: Τίνα Παππά
Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Μπότη
Κινηματογράφηση: GAPFilmingteam
Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς
Ενδυματολόγος: ΗρώΤσούρτου
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 4-2: Μια ανάσα από τον τίτλο οι Πειραιώτες
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-3: Ανατροπή από τον Δικέφαλο του Βορρά στην «OPAP Arena» με τον Δημήτρη Πέλκα
- Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκαλύπτει: “Η πρώτη μου σχέση ήταν με γυναίκα”
- Συνάντηση Μητσοτάκη – Νετανιάχου: Οικονομία, άμυνα και η στρατηγική σχέση Ελλάδας –Ισραήλ στο επίκεντρο
- ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν απέκλεισε και τρίτη θητεία αν και το Σύνταγμα το απαγορεύει – «Υπάρχουν τρόποι για να γίνει» λέει
- Ελένη Τσολάκη: Οι νέες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο και το μήνυμα της
- Μιμή Ντενίση: «Πέθανε στις 5 το πρωί και το απόγευμα είχα παράσταση, ούτε ξέρω πως έπαιξα και τι έλεγα” (βίντεο)
- Πανσερραϊκός – Λαμία 1-1: Μοιρασιά στις Σέρρες με πέναλτι και ακυρωθέν γκολ του Μπετανκόρ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook