Είτε μένεις σε περιοχή που πλήττεται συχνά, είτε όχι, μην αφήνεις την ασφάλεια της περιουσίας σου στην τύχη

Καταιγίδα, πλημμύρα, χαλάζι…
Ό,τι κι αν συμβεί, είσαι καλυμμένος!

Ασφαλίσου εγκαίρως  για έντονα καιρικά φαινόμενα στο COSMOTE Insurance .

Το φθινόπωρο, λόγω της κλιματικής κρίσης, ολοένα και αυξάνονται τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Οι ζημιές δυστυχώς τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά σοβαρές & κοστοβόρες, ωστόσο, δεν καλύπτονται από τη βασική ασφάλεια.

Είτε μένεις σε περιοχή που πλήττεται συχνά, είτε όχι, μην αφήνεις την ασφάλεια της περιουσίας σου στην τύχη.

Ολοκληρωμένη ασφάλεια από φυσικά φαινόμενα:

Ασφάλεια Πυρός/Kλοπής + Φυσικά Φαινόμενα

97€ /έτος

Ασφάλεια Μικτή

173€ /έτος

Ασφάλεια Κατοικίας

από 24€ /έτος

Ασφάλεια κατοικίας από 30€/χρόνο

Στο COSMOTE Insurance τα ασφαλιστικά πακέτα κατοικίας είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες δανειοληπτών, ιδιοκτητών και ενοικιαστών, τόσο σε κύριες, όσο και σε εξοχικές κατοικίες, με χαμηλό κόστος από 30€/χρόνο, ενιαία τιμή για όλη την Ελλάδα και 100% online διαδικασία (www.cosmoteinsurance.gr) για ευκολία και αμεσότητα. Για παράδειγμα, ένα σπίτι 60 τ.μ., με ένα πλήρες πακέτο κτιρίου και περιεχομένου, με κάλυψη από φυσικές καταστροφές και με δυνατότητα έως 10% έκπτωσης στον ΕΝΦΙΑ, μπορεί να ασφαλιστεί με μόλις 96€/χρόνο.

Το COSMOTE Insurance, εκτός από ασφάλιση κατοικίας, παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις και για αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, φορτηγό και αγροτικό, πρωτοβάθμια υγεία και σκάφος, σε συνεργασία με 18 κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες. Οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν online και να επιλέξουν το πρόγραμμα ασφάλισης που τους ταιριάζει, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με υποστήριξη όλο το 24ωρο από πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις