Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάϊλερ Μακμπέθ έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους θα κάνουν σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ Μακμπέθ, καθώς παντρεύονται.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παντρευτεί τον αγαπημένο του Ταίλερ, με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη, σήμερα, Πέμπτη, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, μιλώντας χθες στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματός του.
Οι δύο άνδρες είχαν συνάψει στο παρελθόν σύμφωνο συμβίωσης και είχαν προγραμματίσει εδώ και καιρό τον γάμο τους. ΄Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος του ταξιδιού στις ΗΠΑ, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους συντρόφους του χτες .
Με την επιστροφή του από τις ΗΠΑ ο Στέφανος Κασελάκης θα παρουσιαστεί και στο στρατό για να υπηρετήσει τη θητεία του ή τουλάχιστον ένα μέρος της.
Ο Στέφανος Κασσελάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο σύντροφός του επιθυμούν την απόκτηση παιδιών με παρένθετη μητέρα και μάλιστα δύο αγόρια, που θα φέρουν τα ονόματα Απόλλωνας και Ηλίας.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφο του στο Antivirus τον Ιούλιο του 2023 είχε πεί μεταξύ άλλων για τη σχέση τους:

«Το πρώτο μου coming out έγινε πριν από 4 χρόνια, στα 31 μου, όταν το είπα στον Τάιλερ. Στην Αμερική, όταν είσαι 31 και κάνεις coming out, σου λένε ‘Oh my god, that’s late’ («Ω Θεέ μου, είναι αργά»). Αυτή ήταν η πρώτη φορά για μένα. Έως τότε, το ζήτημα των σεξουαλικών προτιμήσεών μου το είχα θάψει. Είχα και σχέση με μια κοπέλα από τα 21 μέχρι τα 26, μετά το πανεπιστήμιο. Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως bi, απλώς κάποιες φορές τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Όσο όμως μεγάλωνα, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα τον προσανατολισμό μου. Μάλιστα, το οξύμωρο ήταν ότι είχα καλή σχέση με την κοπέλα. Έτσι, το 2019, πήρα την απόφαση να ζητήσω βοήθεια και να απευθυνθώ σε άτομα ψυχικής υγείας με εμπειρία στα ΛΟΑΤΚΙ+ θέματα.

Σε εκείνη τη συνέντευξη είχε αναφέρει και πώς αποδέχτηκε τον Τάϊλερ, η οικογένεια του :

Ακόμα και πριν ξεκινήσουμε τη σχέση μας επίσημα ως ζευγάρι (πέρασαν δύο μήνες), τον σύστησα στους φίλους μου. Πήγε πολύ καλά. Θα έλεγα επίσης ότι πήγε εξαιρετικά όταν σύστησα τον Τάιλερ στην οικογένειά μου – για τα ελληνικά δεδομένα. Για τα αμερικανικά όχι τόσο. Το σημαντικό είναι όμως ότι οι δικοί μου το αποδέχτηκαν. Η μητέρα μου στην αρχή, αν και καθηγήτρια στην οδοντιατρική σχολή στο UPENN με εμπειρία στο diversity training, είχε την αντίδραση πως ‘ΟΚ, περνάς μια φάση’. Ο πατέρας μου για 2-3 εβδομάδες απλά δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα. Δεν ήθελε να κάνουμε καμία συζήτηση επ’ αυτού. Ευτυχώς, όμως, αυτό δεν κράτησε πολύ. Έκτοτε, λατρεύουν τον Τάιλερ, η μητέρα μου άλλο που δεν θέλει από το να κάνουμε παιδιά και να μπορεί να έρχεται να μας βοηθάει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook