«Ο "φιλελεύθερος" Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις παρομοίασε χιλιάδες συμπολίτες του με άλογα!» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης και καλεί τον πρωθυπουργό σε απαντήσεις

Απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος φαίνεται να βάζει στον «πάγο» το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με ανάρτησή του στα αγγλικά και στα ελληνικά, καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει ξεκάθαρα αν είναι υπέρ της ισότητας στον γάμο (που σημαίνει de facto και τεκνοθεσία).

Όπως τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, «ο “φιλελεύθερος” Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις παρομοίασε χιλιάδες συμπολίτες του με άλογα!

Η ισότητα είναι το “κάρο”; Και η “σέλα” ποιος είναι;

Το νομοσχέδιο που δε φέρνει προς ψήφιση; Ή μήπως ο Βορίδης;

Ντροπή του για τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί σε ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα.

Τον καλώ να πει ξεκάθαρα:

-Είναι ο πρωθυπουργός της χώρας υπέρ της ισότητας στον γάμο (που σημαίνει de facto και τεκνοθεσία), ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
-Θα ζητήσει κομματική πειθαρχία από τους βουλευτές του ή θα ταΐζει “σανό” το ακροδεξιό του ακροατήριο την ώρα που οι προοδευτικές δυνάμεις θα περνούν το νομοσχέδιο με την ψήφο των βουλευτών τους;».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλώντας με δημοσιογράφους αμέσως μετά την ορκωμοσία των νέων υπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο και ερωτηθείς αν υπάρχει «ορατότητα» για τα ομόφυλα ζευγάρια, απάντησε: «Μην βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιάγραμμα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook