Σε ποιο ελληνικό νησί θα γίνει ο γάμος του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τον αγαπημένο του.

Σε γάμο προχωρά το καλοκαίρι του 2024 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, με τον Αμερικανό Τάϊλερ Μακμπεθ μετά την ψήφιση από την ελληνική Βουλή του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Οι δυό τους είναι ζευγάρι πολλά χρόνια ,ενώ το χειμώνα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 την περασμένη εβδομάδα ελιχε ποεί ότι θα κάνει πολιτικό γάμο και στην Ελλάδα σε κάποιο νησί μέσα στο καλοκαίρι.


Σήμερα το «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι ο ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό (πρώην Κοινοτικό) Κατάστημα Σκινών, του Δήμου Πλατανιά Χανίων Κρήτης, περίπου στα τέλη Αυγούστου του 2024.

Μάλιστα από ο Στέφανος Κασσελάκης διάλεξε τις Σκινές Χανίων Κρήτης, αυτό το μικρό χωριό με τους λιγοστούς κατοίκους  σε υψόμετρο λίγο πάνω από τα 100 μέτρα καθώς έχει οικογενειακές ρίζες εκεί.

Το διαμέρισμα που ετοιμάζεται να αγοράσει στο Κολωνάκι

Το εντυπωσιακό διαμέρισμα που ετοιμάζεται αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Κολωνάκι, είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο «Πρώτο Θέμα» 246 τμ, είναι μεζονέτα, ανήκει σε Κυπριακή εταιρία και έχει ανακαινιστεί πλήρως.

Πρόκειται σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε δημοσιεύσει το μεσιτικό γραφείο για μια μεζονέτα 3ου-4ου ορόφου σε πολύ ήσυχο δρόμο του Κολωνακίου, δύο βήματα από τη Βουλή με το τίμημα να είναι στο 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις