O Νότης Μαριάς έχει εκφράσει με δήλωσή του την πλήρη στήριξή του στο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ ενόψει των Ευρωεκλογών ήδη από τις αρχές Απριλίου

Στα εγκαίνια του Κεντρικού Εκλογικού Περιπτέρου του ΚΚΕ στο Σύνταγμα παραβρέθηκε την Κυριακή 12/5/2024 ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης πρώην Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, όπου συναντήθηκε και με τον ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

O Νότης Μαριάς έχει εκφράσει με δήλωσή του την πλήρη στήριξή του στο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ ενόψει των Ευρωεκλογών ήδη από τις αρχές Απριλίου όταν και παραβρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ στο Κάραβελ στις 14 Απριλίου 2024.

Μάλιστα σε άρθρο του στο Portal του 902.gr ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας που εγκρίθηκε προ ημερών από την Ευρωβουλή στο Στρασβούργου θα φέρει πανευρωπαϊκό τσουνάμι λιτότητας και αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.


Για τον λόγο αυτόν κατέληξε «οι Έλληνες πολίτες οφείλουν με την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου να μαυρίσουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να ενισχυθεί ακόμη πιο πολύ το μέτωπο αντίστασης κατά των αντεργατικών και αντικοινωνικών μέτρων που δρομολογεί το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία για τους εκλογείς μιας και είναι γνωστό ότι «ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά από την απομάκρυνση ….εκ της κάλπης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook