“Άλλωστε δεν χρειαζόνταν "δάκτυλος Μαξίμου" για να εκτεθεί. Τα καταφέρνει μια χαρά και μόνος του”, γράφει η δημοσιογράφος από το ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου.

H απάντηση της δημοσιογράφου του ραδιοφωνικού σταθμού Real Voiceσε Ρένας Παυλάκη στον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ που την κατρηγόρησαν χτες για «διατεταγμένη υπηρεσία» μετά την αποχώρηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης απο το στούντιο κατά τη διάρκεια συνέντευξης (Δείτε εδώ)

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος o Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν «να πλήξουν και να αμαυρώσουν τόσο τη δουλειά μου όσο και την προσωπικότητά μου».

Και απαντά μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση της όπου μεταξύ άλλων αναφέρει : Δεν διαφώνησα με τις πολιτικές απόψεις του. Τον κάλεσα άλλωστε για να τις εκθέσει, όχι για να τις αντικρούσω. Την άγνοιά του όμως στα τοπικά ζητήματα που ο ίδιος έθιξε, ήμουν υποχρεωμένη να την επισημάνω και να αποκαταστήσω την πραγματικότητα. Δεν ήξερε. Δεν ρώταγε τους συνεργάτες του;

Αναλυτικά η ανάρτηση της

Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τον Κασσελάκη, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα! Αυτό συνέβη χθες στην εκπομπή μου. Ο Κασσελάκης εκτέθηκε για την άγνοιά του.

Δεν διαφώνησα με τις πολιτικές απόψεις του. Τον κάλεσα άλλωστε για να τις εκθέσει, όχι για να τις αντικρούσω.

Την άγνοιά του όμως στα τοπικά ζητήματα που ο ίδιος έθιξε, ήμουν υποχρεωμένη να την επισημάνω και να αποκαταστήσω την πραγματικότητα. Δεν ήξερε. Δεν ρώταγε τους συνεργάτες του;

Για την άγνοια του Στέφανου Κασσελάκη ευθύνεται μόνο ο ίδιος και εκείνοι που τον περιβάλλουν.

Όλα τα υπόλοιπα βαρύγδουπα που γράφει στα social media για αποστήματα που θα σπάσει, για εντολοδόχους του Μαξίμου, για διαβρωμένες συνειδήσεις, για λάσπη, για προπαγάνδα και άλλα τέτοια ηρωικά και επικά, προφανέστατα για να περισώσει ό,τι μπορεί από τον πληγωμένο του εγωισμό και την αμήχανη εικόνα που έδωσε στο κοινό του, ουδόλως με αφορούν και με αγγίζουν.

Άλλωστε δεν χρειαζόνταν “δάκτυλος Μαξίμου” για να εκτεθεί. Τα καταφέρνει μια χαρά και μόνος του.

Παραθέτω την τουριστική καμπάνια της Ρόδου που έτρεξε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πέρυσι στις 8 Αυγούστου αμέσως μετά τις φωτιές και την οποία γνωρίζει όλη η Ευρώπη αλλά όχι ο Κασσελάκης και η … εξέδρα που έστησε στον Real Voice για να τον αποθεώσει που θα “τάπωνε” τη δημοσιογράφο, αλλά που δυστυχώς γι αυτούς, δεν τους βγήκε .

Περιμένω από μέρα σε μέρα και τα επίσημα στοιχεία της Fraport για την τουριστική κίνηση της Ρόδου για τον μήνα Μάιο.

Κασσελάκης: Στελέχη της ΝΔ υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους
Χθες, αρκετές ώρες μετά τη συνέντευξη, σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη και δήλωσε αποφασισμένος να σπάσει “το απόστημα”.
“Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου – στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός. Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος” έγραψε στο Facebook.
“Έτσι έγινε το μαύρο – άσπρο. Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις. Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια. Θα μου πείτε, “μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη;”. Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα. Πέντε χρόνια ήταν αρκετά” πρόσθεσε.

Στήριξη από Πολάκη
Την επίμαχη ανάρτηση σχολίασε και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έσπευσε να εκφράσει τη στήριξή του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την ίδια ώρα έκανε λόγο για “σάπια δημοσιογραφία πετσοταϊσμένων δουλικών του Μαξίμου”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook