«Δεν μπορούσα να ενταχθώ στο ΣΥΡΙΖΑ”, είπε

O Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Αριστεράς, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό τα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου.

Όπως είπε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ,άλλοτε στενός συνεργάτης του Αλέ ξη Τσίπρα. αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ: Έβλεπα έναν διαρκή μετασχηματισμό σε πολλά επίπεδα. Με το που ιδρύθηκε η Νέα Αριστερά και θεωρώντας ότι τα πράγματα έχουν φθάσει σε ένα τέλμα και στο κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο ήταν και για εμένα μια στιγμή να βάλω πλάτη σε αυτό το κοινό εγχείρημα».

Δεν σας κρύβω ότι υπάρχει κόσμος που με σταματάει στο δρόμο και νομίζει ότι έχω γυρίσει ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ».
Για την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από το τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο κ. Σακελλαρίδης:

«’Ένιωσα ότι έκλεισε ένα κεφάλαιο της ιστορίας. Οφείλω να ομολογήσω ότι ένιωσα μια ιδιαίτερη συγκίνηση όταν αποχώρησε. Μίλησα εκείνο το διάστημα μαζί του, είχαμε μια καλή επικοινωνία».

«Η Ράνια Τζίμα αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι αντικειμενική δημοσιογράφος»

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο τέλος της συνέντευξης ρωτήθηκε για τη σύζυγό του, δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα και τις συζητήσεις που κάνουν εντός σπιτιού, όταν απέχουν από τις υποχρεώσεις τους.

«Αν και παράδοξο, εγώ είμαι αυτός που μιλάω λιγότερο πολιτικά μέσα στο σπίτι και προσπαθώ να κλείσω τι κουβέντες τις πολιτικές, ίσως μου προκαλούν περισσότερη ένταση, είναι στον χαρακτήρα του καθενός.

Η σύζυγός μου το απολαμβάνει περισσότερο, αυτό το θέμα και προφανώς συζητάμε για πολιτική μέσα στο σπίτι. Σχολιάζουμε, κουτσομπολεύομε, αναλύουμε», ανέφερε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Όσο για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές: «Το είχα έγνοια γιατί δεν ήθελα να της κάνω κακό στη δουλειά της. Καταλαβαίνω ότι της δημιουργεί ένα αντικειμενικό πρόβλημα, είναι κάτι που το φέρνω και εγώ βάρος, αλλά νομίζω ότι σε έναν μεγάλο βαθμό και η ίδια αποδεικνύει ότι είναι αντικειμενική», είπε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης για τη σύζυγό του, Ράνια Τζίμα.

Σε σχέση με τους προβληματισμούς αναφορικά με την πατρότητα δήλωσε: «Η μητρότητα και η πατρότητα είναι μια διαρκής μάχη με τις ενοχές».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook