«Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα για την Ειρήνη, τη Δικαιοσύνη τη Βιώσιμη Ανάπτυξη», είναι η επωνυμία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής εταιρείας του πρώην πρωθυπουργού

Κατατέθηκε στο ΓΕΜΗ η επωνυμία και το καταστατικό του Ιδρύματος του πρώην πρωθυπουργού και πρώην  πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα με αριθμό 173633601000 κατατέθηκε στο ΓΕΜΗ η επωνυμία και το καταστατικό του Ιδρύματος του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος με αυτό το εγχείρημα θα επιχειρήσει το το προσωπικό του rebranding.

«Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα για την Ειρήνη, τη Δικαιοσύνη τη Βιώσιμη Ανάπτυξη», είναι η επωνυμία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής εταιρείας του πρώην πρωθυπουργού και συμμετέχουν δυο στενοί του συνεργάτες.

Ο διευθυντής του γραφείου του και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, ο οποίος θα είναι κατά το νόμο ο διαχειριστής του Ιδρύματος και η γενική γραμματέας του Μεγάρου Μαξίμου επί πρωθυπουργίας του, η Γιάννα Πεππέ.

Το γραφείο Τύπου του Ιδρύματος Τσίπρα αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπούσιος και είναι και ο διευθυντής του γραφείο του τύπου του πρώην πρωθυπουργού.

Επίσης αναμένεται να δραστηριοποιηθούν στο Ίδρυμα Αλέξη Τσίπρα, αρκετοί από τους στενούς του συνεργάτες όπως οι Βαγγέλης Καλπαδάκης, Κώστας Γαβρόγλου, Γιώργος Χουλιαράκης και Πόπη Τσαπανίδου.
Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό το Ίδρυμα Τσίπρα έχει προγραμματίσει το πρώτο Διεθνές Συνέδριο στις 17 και 18 Ιουνίου με συνεργασία με το Ίδρυμα του πρώην πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ.

Ο λογαριασμός Georghy Zhukov στο twitter δημοσίευσε το καταστατικό του Ιδρύματος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook