Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ψύχραιμος στη σημερινή συνάντηση με τους πιο στενούς του συνεργάτες στο Μαξίμου, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συζήτηση για τα αποτελέσματα

Ο πρωθυπουργός ακύρωσε το επίσημο ταξίδι που ήταν προγραμματισμένο για αύριο Τρίτη στην Ιορδανία, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, δίνοντας το στίγμα των επόμενων κινήσεών του.

Μάλιστα, με αφορμή την προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Παρασκευή, κυκλοφορούν σενάρια ανασχηματισμού…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται αντικρουόμενες εισηγήσεις για τον χρόνο του ανασχηματισμού καθώς μερικοί συνεργάτες του προτείνουν αντίδραση να είναι ακαριαία και άλλοι προκρίνουν να πάρει αποφάσεις μετά το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε ψύχραιμος στη σημερινή συνάντηση με τους πιο στενούς του συνεργάτες στο Μάξίμου, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συζήτηση για τα αποτελέσματα αλλά και τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν. Υπάρχει, μεταξύ άλλων, σοβαρός προβληματισμός, γιατί περίπου 1 εκ. πολίτες δεν ψήφισαν ΝΔ φέτος σε σχέση με τις περυσινές εθνικές εκλογές.

Οι εξελίξεις τις επόμενες μέρες θα είναι ενδιαφέρουσες…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook