Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απάντησε στον Αλέξη Κούγια - «Δεν μπορεί οι υπερασπιστές των κακοποιητών να έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι»

«Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας», τονίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζοντας αιχμηρά την δήλωση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια.

«Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση» σημειώνει με αυστηρό ύφος ο πρόεδρο τους ΣΥ7ΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με το «έχει αντρικά χαρακτηριστικά ο «Αποστόλης».

«Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι» ξεκαθάρισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων είπε ότι η παραδοχή της πράξης του από τον Απόστολο Λύτρα έχει ανδρικά χαρακτηριστικά , ενώ υποστήριξε ότι ο γνωστός δικηγόρος έπρεπε να διωχτεί σε βαθμό πλημμελήματος για επικίνδυνη σωματική βλάβη της συζύγου και όχι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη που είναι κακούργημα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook