«Είμαι 100% περήφανος που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας με ομοφοβικές και απαράδεκτες αναφορές για τον Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή την υπόθεση Λύτρα, απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «ο εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει».
«Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος. Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:
«Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους».
Ο Αλέξης Κούγιας είχε βγάλει νωρίτερα ανακοίνωση -κατά του Στέφανου Κασσελάκη, με αφορμή την υπόθεση του Αποστόλη Λύτρα και την αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις δηλώσεις του ποινικολόγου, ότι είχε «ανδρικά χαρακτηριστικά η παραδοχή του δικηγόρου για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Καταδικάζει τις δηλώσεις Κούγια και η Νέα Αριστερά
Η Νέα Αριστερά, με ανακοίνωσή της τάσσεται υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη και κατά του Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις αναφορικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο κύριος Κούγιας καταφέρνει με τις παρεμβάσεις του να βαθαίνει το βούρκο της χυδαιότητας, της ομοφοβίας και του μίσους.
Η καταδίκη κάθε δημοκράτη και σώφρονα πολίτη είναι δεδομένη. Οι ομοφοβικές δηλώσεις του σε βάρος του κ. Κασσελάκη δεν χωράνε σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα.
Ο σκοταδισμός δεν μπορεί να μολύνει τις κοινωνίες μας, εν έτει 2024. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν εκπρόσωπο του να τον επαναφέρει στο δημόσιο λόγο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook