Τριγμούς και συγκρουσιακό κλίμα έχει δημιουργήσει η χτεσινή ανάρτηση Κασσελάκη με αιχμές κατά Τσίπρα, για μαύρο χρήμα στα κόμματα, τοτέμ και ελεγχόμενους σωτήρες

Την εκρηκτική ατμόσφαιρα όμως στο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να πυροδοτήσει η σημερινή δήλωση του Ευάγγελου Αποστολάκη στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών ότι: «Όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές»

Συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, καθώς σχολιάζοντας την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη υποστήριξε ότι “όλα τα κόμματα έχουν μαύρα”.
“Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πως γίνεται αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός”, είπε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σχετικά με τις φήμες για “ρήξη” μεταξύ Στέφανου Κασσελάκη και Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Αποστολάκης δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχουν τέτοιες τάσεις από καμία πλευρά και ότι και οι δύο κινούνται προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης, απαντώντας στις ερωτήσεις για τις κρίσεις και τις αντιδράσεις εντός του κόμματος, εξέφρασε την άποψη ότι οι διαφορετικές απόψεις αποτελούν φυσιολογικό μέρος της δημοκρατικής διαδικασίας και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθεται να διαγράψει κανέναν λόγω απόψεων.

Ακούστε το ηχητικό από την συνέντευξη του Ευάγγελου Αποστολάκη

Διονύσης Τεμπονέρας: Μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ ότι υπάρχει υπόνοια για την ηγεσία Τσίπρα
Ωστόσο, εκτός από την σύγκρουση ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Κώστα Ζαχαριάδη, τώρα, ήρθε και η τοποθέτηση του Διονύση Τεμπονέρα να σχολιάσει την ανάρτηση Κασσελάκη. Ο κ Τεμπονέρας δήλωσε: «Προσωπικά μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ ότι υπάρχει υπόνοια ειδικά για ζητήματα ηθικής τάξης που αφορούν την ηγεσία Τσίπρα».

Μιλώντας στο Action 24 ο Διονύσης Τεμπονέρας είπε ακόμα: «Παρατηρώ μηνύματα ανησυχητικής εσωστρέφειας, να κοιτάξουμε έξω και μπροστά όχι πίσω και μέσα. Ο κόσμος ψάχνει συνθέσεις και υπερβάσεις των αντιθέσεων του χθες».

Παράλληλα, όπως είπε «θεωρώ ότι όλα αυτά θα πρέπει να διευκρινιστούν και να επεξηγηθούν και αυτό δεν θα γίνει στα πλατό, αλλά στις συνεδριάσεις των οργάνων μας που θα γίνουν το επόμενο διάστημα».

Τόνισε επίσης: «Προφανώς ως επικεφαλής του κόμματος θα πρέπει να απαντήσει για τα ζητήματα αυτά και για άλλα πολλά, να παρουσιάσει το σχέδιο το οποίο έχει αποτυπώσει σε αδρές γραμμές ενόψει του συνεδρίου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook