Η ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων με μια κοινή φωτογραφία με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη

Απάντηση «στο Χάρη, πάμε;» του Μανώλη Χριστοδουλάκη έδωσε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας  που είναι αποφασισμένος θα διεκδικήσει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ .

Με φόντο τις εκλογές για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, γνωστοποίησε χθες με ανάρτησή του ότι δεν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος και κάλεσε τον Χάρη Δούκα να δώσουν μαζί αυτή τη μάχη. «Η ελπίδα θέλει υπέρβαση και επιλογές που ενώνουν δυνάμεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής και απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο Αθηναίων έγραψε, «Χάρη πάμε;», έγραψε.

Σήμερα με δική του ανάρτηση ο δήμαρχος της Αθήνας ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμα Χριστοδουλάκη, λέγοντας: «Πάμε, για να εμπνεύσουμε ξανά και να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χάρη Δούκα

Πάμε, για να εμπνεύσουμε ξανά και να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή. Μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση, για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης του 21ου αιώνα, των μεγάλων αλλαγών και των αξιών. Τον δρόμο αυτόν, κανείς δεν μπορεί να τον διαβεί μόνος του. Ενώνουμε δυνάμεις, για να νικήσουμε τη ΝΔ, όπως το κάναμε στην Αθήνα. Τολμάμε για το ΠΑΣΟΚ, για την πατρίδα. Το αύριο είναι αργά. Πάμε Τώρα!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook