Ανεβαίνουν οι τόνοι στον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στο ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τις πηγές από την Κουμουνδούρου , τα μέλη που στηρίζουν διαδικτθακά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και ο αδελφός του Στέλιος Κασσελάκης βγαίνει δημόσια επιτιθέμενος στους «87»
Ειδικότερα ο Στέλιος Κασσελάκης σχολίασε ανάρτηση του Νίκου Μωραίτη που στηρίζει ανοικτά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και επιτίθεται στους 87.
Ο Νίκος Μωραίτης έγραψε πως «το «πραξικόπημα του Συνεδρίου» απέτυχε. Τώρα έχουμε το «πραξικόπημα των με 87». Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι ο Κασσελάκης πάλευε μόνος του στις Ευρωεκλογές, με καμιά δεκαριά ανθρώπους. Οι άλλοι απλώς περίμεναν ένα κακό αποτέλεσμα για να βάλουν την υπογραφή τους».

Ο Στέλιος Κασσελάκης απάντησε σε αυτή την ανάρτηση, επιτέθηκε στους 87 και υπερασπίστηκε τις θέσεις του αδερφού του.

Στέφανος: Θέλω Διαφάνεια και κανένα συμφέρον στην επιβίωση του κόμματος, έτσι ώστε να υπηρετούμαι το συμφέρον της βάσης και όχι των λίγων

«87»: Θελουμε συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα. Έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κομματα άρα και το σωστό.

Νωρίτερα πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωναν: “Όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες και βεβαίως σεβαστές, ωστόσο είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα, από τη στιγμή που έχουν ήδη συγκληθεί τα όργανα. Ως γνωστόν στις 4/7 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία και στις 7/7 η Κεντρική Επιτροπή”, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

Επίσης τη στήριξή τους στον Στέφανο Κασσελάκη εκφράζουν με διαδικτυακό ψήφισμά τους μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. (Δείτε εδώ)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook