«O Αλέξης Τσίπρας θεωρεί αυτονόητο ότι μόλις επιστρέψει θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής”, αναφέρουν κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Σε επίπεδο κορυφής η κόντρα για το κλείσιμο της εφημερίδας «Αυγή» με τον Αλέξη Τσίπρα να παρεμβαίνει ηχηρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη μέσω κύκλων.

«Η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση», τόνιζαν πηγές προσκείμενες στον Αλέξη Τσίπρα, οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό.

Η αντίδραση έρχεται μετά τις διαρροές της Κουμουνδούρου περί μη οικονομικής ενίσχυσης της «Αυγής» και όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

“Οι διαρροές ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκε σε μια επιστολή που έλαβε μόλις 24 ώρες πριν και ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό φανερώνουν τη χυδαιότητα με την οποία οι υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα» , συμπληρώνοντας επίσης πως «ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί αυτονόητο ότι μόλις επιστρέψει θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής. Δεν πρόκειται όμως να συμβάλει σε παιχνίδια με τις ζωές τους ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook