Παραμένω βουλευτής Ηρακλείου δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης παρά τη διαγραφή του με εντολή Μητσοτάκη.

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά το βίαιο επεισόδιο που προκάλεσε σε βάρος υπαλλήλου αεροπορικής εταιρίας στο Ελ Βενιζέλος επειδή έχασε την πτήση του.

Η παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ για την διαγραφή του έγινε μετά από εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σεβαστή η απόφαση αλλά παραμένω βουλευτές λέει ο Αυγενάκης
Ο ίδιος ωστόσο με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε πως δεν παραδίδει την έδρα, παραμένει βουλευτής και λέει πως είναι σεβαστή η απόφαση Μητσοτάκη για τη διαγραφή του.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του: «Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου απο την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή. Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη».

Και συνεχίζει: «Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος. Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας».

Η διαγραφή του βουλευτή Ηρακλείου και πρώην υπουργού αποφασίστηκε μετά το σάλο που προκάλεσε η συμπεριφορά του απέναντι σε υπάλληλο του αεροδρομίου Ελ Βενιζέλος με το βίντεο να αποτυπώνει την βίαιη συμπεριφορά του.
Δείτε το βίντεο με το πρωτοφανές επεισόδιο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook