«Ήταν εκτός εαυτού, με έβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία».

Με αυτά τα λόγια ο 22χρονος υπάλληλος του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» περιέγραψε όλα όσα έγιναν στο πρωτοφανές επεισόδιο με τον βουλευτή Ηρακλείου και πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 τα πρώτα λόγια του υπαλλήλου ήταν τα εξής: «Ήταν εκτός εαυτού, με έβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία».

Ο υπάλληλος του αεροδρομίου, χτες κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη, για εξύβριση και απειλή, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για ακόμα ένα βίντεο που δείχνει όλη την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός σε βάρος του εργαζομένου σε ένα επεισόδιο που ξεκίνησε, όταν ο βουλευτής της ΝΔ την περασμένη Παρασκευή, έχασε την πτήση προς Ηράκλειο και προσπάθησε να πείσει τους υπαλλήλους να τον αφήσουν να επιβιβαστεί.

Ο Αυγενάκης μπήκε πίσω από τον γκισέ και εξαγριωμένος κινήθηκε κατά του υπαλλήλου, αρπάζοντας του το τηλέφωνο, ενώ στη συνέχισε την επιθετική συμπεριφορά, απειλώντας τον με μετάθεση.

Αρχικά είχε γίνει καταγγελία της ΟΣΕΥΠΕ το απόγευμα της Τρίτης, ενώ το πρωί της Τετάρτης διέρρευσε και σχετικό βίντεο που δείχνει τη βίαιη συμπεριφορά Αυγενάκη.

Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή τονίστηκε πως παρά το γεγονός πως υπουργοί και βουλευτές έγιναν αποδέκτες της ίδιας καταγγελίας το απόγευμα της Τρίτης (στις 19:30), δεν αντέδρασαν παρά μόνο μετά την Τετάρτη το πρωί, οπότε και κυκλοφόρησε το σχετικό βίντεο.

Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Αυγενάκη
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση υπήρξε και παρέμβαση του εισαγγελέα και ειδικότερα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνης Ελευθεριάνος ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, κατά την οποία τα αδικήματα που θα διερευνηθούν μεταξύ άλλων είναι:

-Βία κατά υπαλλήλου

-Διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης

-Παράνομη βία

-Φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις