Ο κ. Κασσελάκης απηύθηνε προσωπικό κάλεσμα στον Νίκο Ανδρουλάκη με αφορμή τον αγώνα των συγγενών των αγνοουμένων της κυπριακής τραγωδίας.

Μηνύματα μέσω social media αντάλλαξαν Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή την «μαύρη επέτειο» της τουρκικής εισβολής.

Ο κ. Κασσελάκης απηύθηνε προσωπικό κάλεσμα στον Νίκο Ανδρουλάκη με αφορμή τον αγώνα των συγγενών των αγνοουμένων της κυπριακής τραγωδίας, ενώ τον συνεχάρη για την εξαιρετική όπως είπε πρωτοβουλία του να συναντήσει την Χαρίτα Μάντολες.

«Αγαπητέ Νίκο:

Θέσε και εσύ από τη μεριά σου το ζήτημα των αγνοουμένων στους ευρωσοσιαλιστές. Να στηρίξουν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις από κοινού τον αγώνα αυτών των οικογενειών, τον κοινό μας αγώνα. Και μαζί ευρωπαϊκή Αριστερά και ευρωσοσιαλιστές να ζητήσουμε από την Ευρώπη να πάρει ξεκάθαρη θέση».

Η απάντηση

«Αγαπητέ Στέφανε:

Είμαι σίγουρος ότι το έργο αυτό θα συνεχίσουν οι τρεις ευρωβουλευτές μας. Πιστεύω ότι οι Έλληνες και οι Κύπριοι Ευρωβουλευτές από τις πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για τόσο σημαντικά εθνικά ζητήματα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook