“Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα επιτίθεται με χυδαίο τρόπο σε γυναίκα δημοσιογράφο για τις ενδυματολογικές της επιλογές», τονίζει σε ανάρτησή της η Μαρία Συρεγγέλα

Η Γραμματέας της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, με ανάρτηση της αναφέρεται στα σχόλια της Έλενας Ακρίτα σχετικά με την εμφάνιση της δημοσιογράφου Κατερίνας Παναγοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Στην ανάρτησή της στα social media, η κυρία Συρεγγέλα σημειώνει μεταξύ άλλων ότι: «Οι συγγνώμες δεν μπορούν να καλύψουν το δόγμα του “πολακισμού” που έχει κυριεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Συρεγγέλα:

Μια εβδομάδα αργότερα οι τοξικές επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται και κατά δημοσιογράφων.
Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα επιτίθεται με χυδαίο τρόπο σε γυναίκα δημοσιογράφο για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Υπαινίσσεται δε το ανήκουστο: ότι η αντικειμενικότητα και η αξιοπιστία της δημοσιογράφου, συνδέονται με κάποιο τρόπο με τα ρούχα που φοράει!

Είναι αδιανόητο να εκφράζονται τέτοιες απόψεις από μια βουλευτή Επικρατείας και θεωρώ αυτονόητη την καταδίκη τέτοιων απόψεων από σύσσωμο τον πολιτικό και τον δημοσιογραφικό κόσμο.
Οι συγγνώμες δεν μπορούν να καλύψουν το δόγμα του «πολακισμού» που έχει κυριεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Κυρία Ακρίτα είστε σίγουρα Αναπληρώτρια Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, αρμόδια για τα δικαιώματα και την ισότητα;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook