Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη μετά τις αντιδράσεις για τη νέα επίθεση σε βάρος συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας στη Βουή

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τίθεται ο Παύλος Πολάκης λόγω της φραστικής επίθεσης που εξαπέλυσε σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, στη Βουλή.

«Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική ομάδα έρχεται λίγη ώρα μετά το το θόρυβο που προκάλεσε επεισόδιο που σημειώθηκε σε επιτροπή της Βουλής, όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, της είπε: «Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».

Ξέσπασε σε κλάματα η Λινού
Η Αθήνα Λινού, που παρακολουθούσε την συνεδρίαση, ξέσπασε σε κλάματα και στη συνέχεια είπε: «Να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας (τα δάκρυα ήταν εμφανή στα μάτια της).Και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο. Συγγνώμη γιατί έσπασα κι εγώ με αυτό, θα είμαι σοβαρότερη στα θέματα του νομοσχεδίου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook