Με αναρτήσεις και δηλώσεις ο Παύλος Πολάκης πέρασε στην αντεπίθεση επιμένοντας ότι δεν έκανε κάτι κακό, αφού η συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας ήταν εκείνη που τον αντιμετώπισε ειρωνικά.

Λίγη ώρα μετά το επεισόδιο στην Επιτροπή της Βουλής με τη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας (δείτε εδώ) , ο Παύλος Πολάκης, πήγε και στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, παρά την διαγραφή του με τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο να αντιδρά όταν τον είδε. «Δεν είσαι μέλος της ΚΟ, δεν μπορείς να συμμετέχεις στη διαδικασία», του είπε ο κ. Φάμελλος, με τον κ. Πολάκη, να του απαντά: «Εγώ ΣΥΡΙΖΑ είμαι και θα είμαι όσο ο λαός θέλει να είμαι».

Ο βουλευτής Χανίων εμφανίστηκε αμετανόητος και σε δηλώσεις του στο περιστήλιο της Βουλής και κάλεσε την κυρία Λινού να μην ζητά συγνώμη για λογαριασμό του και επέμεινε ότι η μομφή θα έπρεπε να είχε αποδέκτη την συνεργάτιδα του υπουργού που κοροϊδεύει τους ομιλητές.

Στη συνέχεια ο Παύλος Πολάκης προχώρησε και σε αναρτήσεις στα social media.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
«Λοιπόν, πρώτον: Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον χαρίζω σε κανέναν! Ούτε πρώην ούτε νυν! Δώσαμε ψυχή, κόπο και έργο και το 15-19 και από το 19 μέχρι σήμερα και δεν τα εκχωρώ! Ο λαός αποφασίζει ποιον διαγράφει από βουλευτή και τα μέλη του κόμματος από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Κανείς άλλος!

Δεύτερο: Όσο περνάει η ώρα τόσο φαίνεται το στήσιμο με τα ψεύτικα δάκρυα και τη “συγγνώμη” εκ μέρους μου από τη Λινού που έδωσε την πάσα και εκτός και εντός. Κανένας δεν μπορεί να ζητάει συγγνώμη για μένα!

Να κλαίει για αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης και ο Άδωνης στη δημόσια υγεία και όχι για ανύπαρκτο “μπούλινγκ” σε μια μετακλητή του Άδωνη που κορόιδευε όση ώρα μιλούσα με ειρωνικά χαμόγελα, υποτιμητικές γκριμάτσες και χειρονομίες απαξίας!

Τρίτη: Αύριο στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας θα έχω μια καινούργια αποκάλυψη που θα κάνει πάταγο!!!.
Παύλος Πολάκης, βουλευτής Χανίων, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΟΜ Σφακίων».

Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης μέσω facebook αναφέρθηκε στην διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και στην περικοπή μισού μισθού που επιβλήθηκε σε βάρος του από τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα

Στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής κάνει λόγο για «στήσιμο κανονικό» και σημειώνει μεταξύ άλλων: «Δεν σταματάω πάρτε το χαμπάρι! Μόνο ο λαός διαγράφει».

Παραθέτοντας βίντεο με την παρέμβασή του στην επιτροπή της Βουλής, όπου σημειώθηκε το περιστατικό με τη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, ο κ. Πολάκης έγραψε χαρακτηριστικά: «Για αυτήν την τοποθέτηση με διέγραψαν απο την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και μου έβαλε ποινη μισο μισθο ο Τασουλας! Βγάλτε τα συμπεράσματά σας! Στήσιμο κανονικό! Δεν σταματάω πάρτε το χαμπάρι! Μόνο ο λαός διαγράφει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Γεωργιάδης: Απορώ αν πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καλύψει τον Πολάκη

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στο περιστατικό επισημαίνοντας πως επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Βουλής και ζήτησε την λήψη πειθαρχικών μέτρων εναντίον του κ. Πολάκη.

«Το να τα βάζει μαζί μου, είναι ως ένα βαθμό κατανοητό, αλλά το να αναγκάζει με bullying, μία ανυπεράσπιστη εργαζόμενη γυναίκα να κλαίει στην εργασία της είναι Απαράδεκτο! Απορώ αν πάλι ο @syriza_gr θα τον καλύψει και αυτή τη φορά που ενώπιον όλων επέδειξε μία τόσο επαίσχυντη συμπεριφορά».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Πριν από λίγο, στην διακοπείσα από χθες συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, εν απουσία μου, ο @pavpol2222 επιτέθηκε με απίστευτη λεκτική βία στην νομική μου σύμβουλο κ. Νατάσσα Πετρούλια. Η κα Πετρούλια εκεί βρισκόταν στην εργασία της, καθώς η δουλειά της είναι να ετοιμάζει τις νομοτεχνικές βελτιώσεις που θέλουμε ή όχι να εγκρίνουμε κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής. Εν ώρα εργασίας της λοιπόν, ο βουλευτής του @syriza_gr
της επιτέθηκε διότι είπε: «δεν του αρέσει η φάτσα της κλπ» προσοχή η κυρία αυτή δεν έχει το δικαίωμα του λόγου στην Επιτροπή δεν μίλησε καθόλου στον κ. Πολάκη.

Ήταν τόσο βάναυση η επίθεση του σε μία εργαζόμενη ανυπεράσπιστη γυναίκα, που στη συνέχεια οι συνάδελφοι κ. Μπιμπίλας από την @pl_eleftherias κ. Παναγιωτόπουλος και η κα Αθηνά Λινού από τον @syriza_gr καταδίκασαν αμέσως το περιστατικό, όπως φυσικά και ο Πρόεδρος της Επιτροπής @gstylios και ο @DimVartzopoulos.

Η κα Λινού μάλιστα στο τέλος δάκρυσε από ντροπή, για την συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου και στο πώς έκανε να αισθανθεί την εργαζόμενη αυτή γυναίκα εκείνη την στιγμή. Κατόπιν όλων αυτών επικοινώνησα με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα και ζήτησα την λήψη πειθαρχικών μέτρων από την Βουλή εναντίον του κ. Πολάκη. Το να τα βάζει μαζί μου, είναι ως ένα βαθμό κατανοητό, αλλά το να αναγκάζει με bullying, μία ανυπεράσπιστη εργαζόμενη γυναίκα να κλαίει στην εργασία της είναι Απαράδεκτο! Απορώ αν πάλι ο @syriza_gr θα τον καλύψει και αυτή τη φορά που ενώπιον όλων επέδειξε μία τόσο επαίσχυντη συμπεριφορά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook