Τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ανακοίνωσε χτες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την επίθεση που εξαπέλυσε σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη

Υποκριτική χαρακτηρίζουν τη στάση του κ. Στέφανου Κασσελάκη στο θέμα του Παύλου Πολάκη στελέχη της Κυβέρνησης, με βάση τα όσα είπε χθες (25/7) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το στέλεχος του κόμματός του, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Οι φράσεις «αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση», «πραγματικά τον αγαπώ» και «ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ», που χρησιμοποίησε ο κ. Κασσελάκης για τον Πολάκη, αποδεικνύουν ότι η διαγραφή του από την ΚΟ ήταν για τα μάτια του κόσμου και πως μέσα στο περιβάλλον πολιτικής αποσύνθεσης του ΣΥΡΙΖΑ ο ένας κρατάει τον άλλον, αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη.

Η τοποθέτηση Κασσελάκη μετά τη διαγραφή Πολάκη

«Αισθάνομαι άσχημα», είπε, «για την απόφαση που αναγκάστηκα να πάρω. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση γιατί πραγματικά τον αγαπώ κι έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο υπουργείο Υγείας και στα νοσοκομεία της χώρας. Όπου πήγαινα μου μιλούσαν για αυτόν».

Και κατέληξε: «Αλλά στη Βουλή πρέπει να είμαστε θεσμικοί. Και να μιλάμε με τον ανάλογο σεβασμό σε όλους. Ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέσα στη Βουλή υπάρχουν και όρια και η ΝΔ έχει προσβάλλει το χώρο της Βουλής με διάφορες αντιθεσμικές της δράσεις».

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τη διαγραφή από την Κ.Ο ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας επέβαλλε περικοπή στον μισθό του ανεξάρτητου, πλέον, βουλευτή Παύλου Πολάκη, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας στην Επιτροπή της Βουλής λέγοντας της: «μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μας. Σε σας το λέω έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, αλλά ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω», δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook