Έξαλλη η Αφροδίτη Λατινοπούλου με την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Έντονα επικριτική ήταν η ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος «Φωνή της Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, με τα όσα είδε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, λέγοντας ότι ήταν κατώτερη των περιστάσεων και μια ωδή στην ΛΟΑΤΚ κοινότητα. «Πώς να εξηγήσουν οι γονείς στα παιδιά τα ανεξήγητα», λέει σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram. «Είδαμε κάτι μαντράχαλους ντυμένους γυναίκες», αναφέρει μεταξύ άλλων.

“Αντί να δούμε το Ολυμπιακό ιδεώδες είδαμε το ιδεώδες των ΛΟΑΤΚΙ” λέει οργισμένη η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα. Και αναρωτιέται, “Υπάρχει ακόμα κάποιος που ειλικρινά πιστεύει πως η woke ατζέντα δεν επιβάλλεται;”.

«Κάθισα και γώ να δώ την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων , μετά το Λονδίνο και την αξέχαστη τελετή στην Αθήνα το 2004. και περίμενα να δώ κάτι αντίστοιχο. Δεν φυάνει που βλέπουμε στα κανάλια ΛΟΑΤΚΙ, στις ταινίες ΛΟΑΤΚΙ , στις διαφημίσεις ΛΟΑΤΚΙ, παντού ΛΟΑΤΚΙ. Τι να εξηγήσεις στα παιδιά , τα ανεξήγητα ; Μαντράχαλοι ντυμένοι γυναίκες. Προσβάλλουν τη θρησκεία, τον Χριστιανισμό. Στα πάντα υπάρχουν ΛΟΑΤΚΙ . Έχουμε πιάσει πάτο , Και είναι η ώρα να αντιδράσουμε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook