«Μερικές φορές είναι προτιμότερο να μην απαντάς καθόλου από το να γράφεις “αναδείχθηκε και καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού” για να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα», αναφέρει ο κ. Μαρινάκης, σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Κασσελάκη.

H ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη , στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» σχετικά με την πισίνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο εξοχικό του στις Σπέτσες,
«Μερικές φορές είναι προτιμότερο να μην απαντάς καθόλου από το να γράφεις “αναδείχθηκε και καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού” για να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα», αναφέρει ο κ. Μαρινάκης, σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Κασσελάκη.

Νωρίτερα , ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, δηλωσε για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με το οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ είχε εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατασκεύασε αυθαίρετη και παράνομη πισίνα στο σπίτι του στις Σπέτσες.

«Είναι ο πολιτικός αρχηγός που βγάζει κηρύγματα για τη Δημοκρατία μας και τους θεσμούς από τα σοκάκια της Μυκόνου, τη στιγμή που κάνει τα στραβά μάτια σε εκ νέου προγραφές δημοσιογράφων και δικαστών από το αγαπημένο στέλεχος του κόμματός του, που φοβάται να διαγράψει», επισήμανε, μεταξύ άλλων, στο σχόλιό του ο Παύλος Μαρινάκης.

Αναλυτικά η  δήλωση του Παύλου Μαρινάκη

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αποκαλύπτει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ είχε εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατασκεύασε αυθαίρετη και παράνομη πισίνα στο σπίτι του στις Σπέτσες.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που αγνόησε τις διατάξεις του νόμου (τον οποίο είχε θεσπίσει η κυβέρνηση Τσίπρα) που απαγορεύει συμμετοχή σε εξωχώριες εταιρείες.

Είναι ο πολιτικός αρχηγός που βγάζει κηρύγματα για τη Δημοκρατία μας και τους θεσμούς από τα σοκάκια της Μυκόνου, τη στιγμή που κάνει τα στραβά μάτια σε εκ νέου προγραφές δημοσιογράφων και δικαστών από το αγαπημένο στέλεχος του κόμματός του, που φοβάται να διαγράψει.

Είναι ο πρόεδρος του κόμματος των αμετάκλητα καταδικασμένων από τη Δικαιοσύνη που της επιτίθενται, όταν δεν τους αρέσουν οι αποφάσεις της.

Με λίγα λόγια, όταν τα μεγάλα λόγια για το κράτος δικαίου βούλιαξαν στον βυθό μιας παράνομης πισίνας.

Αδωνις Γεωργιάδης: Εξόφθαλμη παρανομία…

Το δημοσίευμα για την πισίνα αλλά και την απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, σχολίασε ο αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Υγείας
«Οι ξαπλώστρες γύρω γύρω είναι για την δεξαμενή του νερού;….Μα τα γράφετε αυτά χωρίς ίχνος ντροπής; Και τί σχέση έχουν τα όποια δάνεια του @protothema που εσείς, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως παρανομήσατε τόσο εξόφθαλμα; Δηλ είπατε στον εαυτό σας; «Έμαθα αυτά για τα δάνεια του Πρώτου Θέματος ας φτιάξω μία πισίνα εκεί που απαγορεύεται από το Σύνταγμα;»….και είστε «Αριστερός και Οικολόγος»;» ανέφερε συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης στην πλατφόρμα Χ.

Δείτε την ανάρτησή του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook